Κύπελλο Ελλάδας: Οι τέσσερις υποψήφιες πόλεις για τον τελικό

Ποδόσφαιρο
Κύπελλο Ελλάδας: Οι τέσσερις υποψήφιες πόλεις για τον τελικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για «επιβεβαιωμένα διαθέσιμα γήπεδα» έκανε λόγο μετά την συνεδρίασή της η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ σχετικά με την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

Η Πολωνία, η Ρουμανία και η Αλβανία, δια των Ομοσπονδιών τους, έχουν απαντήσει θετικά στην ΕΠΟ ενώ πάντα στην κουβέντα περιλαμβάνεται και το Πανθεσσαλικό, για το οποίο επιχειρείται να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια.

Συγκεκριμένα, υποψήφιες πόλεις είναι η  Σοσνόβιετς στην Πολωνία, το Βουκουρέστι στην Ρουμανία και τα Τίρανα στην Αλβανία με το στάδιο Κεμάλ Στάδα και όχι την Αρένα Κομπετάρε στην οποία έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί συναυλία του Νίκου Βέρτη το ίδιο διάστημα.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, έλαβε την Τρίτη (9/5) εξουσιοδότηση από την Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων ώστε να έρθει σε διαβουλεύσεις με τις δύο ομάδες που βρίσκονται στον τελικό και να παρθεί η τελική απόφαση μέχρι την Παρασκευή ώστε να περάσει από την έγκριση της εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ που έχει οριστεί να συνεδριάσει την Παρασκευή (12/5).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News