Κύπελλο Ελλάδος: Προβάδισμα πρόκρισης για Λαμία

Αθλητισμός
Κύπελλο Ελλάδος: Προβάδισμα πρόκρισης για Λαμία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επικράτησε με 2-1 του Απόλλων Παραλιμνίου

Ο Απόλλωνας Παραλιμνίου έγραψε ιστορία στην προηγούμενη φάση αφού έγινε η πρώτη ομάδα από την Γ' Εθνική που βρέθηκε σε προημιτελικά στον δεύτερο τη τάξει ποδοσφαιρικό θεσμό της χώρας, όμως η Λαμία δεν ήταν διατεθειμένη να πέσει και αυτή θύμα έκπληξης και το έδειξε το απόγευμα της Τετάρτης (18/01).

Οι Φθιώτες παρατάχτηκαν με αρκετές αλλαγές όμως ήταν σοβαροί και πειθαρχημένοι και παρά το γεγονός ότι συνάντησαν σθεναρή αντίσταση πήραν την νίκη στο Εθνικό Στάδιο Σερρών, με το 2-1 να φέρνει την ομάδα του Σάββα Παντελίδη πολύ κοντά στην πρόκριση στους "4" του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet.

Εκείνος που άνοιξε το δρόμο για τη νίκη ήταν ο Τζανδάρης στο 28ο λεπτό, με τους γηπεδούχους να φέρνουν το ματς στα ίσα στο 41' με τον Ελέζι και να απειλούν ακόμα και με ανατροπή, αλλά τους φιλοξενούμενους να εκμεταλλεύονται την εμπειρία τους και να βρίσκουν και δεύτερο γκολ με τον Τσιλούλη, στο 78ο λεπτό με πέναλτι, το οποίο σφράγισε το τελικό αποτέλεσμα.

Σε μία εβδομάδα από τώρα θα έχουν νέο ραντεβού, αυτή τη φορά στο "Αθανάσιος Διάκος", με την Λαμία να είναι πλέον πολύ κοντά στο να βρεθεί στα ημιτελικά του θεσμού για τέταρτη φορά στην ιστορία της.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Φώτης Κουτζαβασίλης, Κιουτσεκτσίδης, Γιάννης Κουτζαβασίλης, Γκούμας, Τσομαχασβίλι, Τζελίδης, Τζαμπέγια (90' Κωνσταντινίδης), Καρυοφύλλης (76' Καρατλίδης), Ελέζι, Γεωργιάδης (69' Πέτρου), Γκέκας

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Σιμόν (59' Βασιλαντωνόπουλος), Αντέτζο, Αμπαντά (59' Σαραμαντάς), Λαμπρόπουλος, Τζανδάρης, Στάνκο (73' Μπάμπης), Ντε Βινσέντι (59' Τσιλούλης), Μαρτίνεθ (69' Τσούκαλος), Ασκόφσκι, Γιακουμάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News