Ηρόδοτος: Επίσημο του Λούκα Μάρκοβιτς- Έκτακτη Γ.Σ την Τετάρτη

Αθλητισμός
Ηρόδοτος: Επίσημο του Λούκα Μάρκοβιτς- Έκτακτη Γ.Σ την Τετάρτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε κρίσιμη καμπή φαίνεται να βρίσκεται ο Ηρόδοτος, με την ομάδα να συγκαλεί έκτακτο Δ.Σ την Τετάρτη.

Λίγες ώρες μετά την απόφαση ποινής αφαίρεσης βαθμών για οφειλές στον πρώην τερματοφύλακας Αλέξανδρο Λέτσο, η ομάδα με ανακοίνωση της συγκάλεσε έκτακτο Δ.Σ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Ηρόδοτος, συγκαλεί έκτακτη γενική συνέλευση για την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου στις 19:30, στην αίθουσα «Ντίνος Μπαξεβάνης» στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Αλικαρνασσού. Όλοι όσοι ενδιαφέρονται για το παρόν και το μέλλον της ομάδας μας και ιδιαίτερα τα μέλη του Ερασιτέχνη, παρακαλούνται να παρευρεθούν για να ενημερωθούν για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας.»

Όπως γίνεται ξεκάθαρο και από την ανακοίνωση, οι άνθρωποι της ομάδας είναι έτοιμοι να δώσουν απαντήσεις για τα όσα έχουν συμβεί αλλά και συνεχίζουν να συμβαίνουν στο σωματείο της Νέας Αλικαρνασσού.

Επίσημο του Λ. Μάρκοβιτς

Με κάθε επισημότητα είναι πλέον παίκτης του Ηροδότου ο Λούκας Μάρκοβιτς με την είδηση να κάνει γνώστη η ίδια η πρόεδρος της ομάδας Κατερίνα Τσαντηράκη μέσω των social media.

Ο 22χρονος Σέρβος, αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης και η τελευταία του ομάδα ήταν η Αλουμίνιτζ. Ο Λούκα Μάρκοβιτς στο παρελθόν έχει περάσει και από την Κ19 της Γιουβέντους, από την Κροτόνσε, τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ έχει μεγάλη εμπειρία στο Σέρβικο πρωτάθλημα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News