Απειλητικό μήνυμα στον Κλάτενμπεργκ - Είναι από την Κρήτη;

Απόψεις
Απειλητικό μήνυμα στον Κλάτενμπεργκ - Είναι από την Κρήτη;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αρρωστημένες απειλές για τον Εγγλέζο αρχιδιαιτητή και την οικογένειά του, βγήκαν στη δημοσιότητα από τον ίδιο, κάνοντας λόγο για έναν «νεαρό άνδρα από την Κρήτη», που έστειλε το μήνυμα στο Instagram τον περασμένο Ιανουάριο… Τον Δεκέμβριο είχε μιλήσει για απειλές στον Αυγενάκη...

«Εύχομαι να πεθάνεις αργά και βασανιστικά, εσύ και τα παιδιά σου»!

Ποιος έστειλε αυτό το αρρωστημένο μήνυμα στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ που του εύχεται αργό και βασανιστικό θάνατο στον ίδιο, στη γυναίκα του και στα παιδιά του; Το μήνυμα σοκ ο Εγγλέζος αρχιδιαιτητής το δέχθηκε τον περασμένο Ιανουάριο στο λογαριασμό του στο instagram.

Ο ίδιος δεν δίστασε να το δημοσιεύσει και να το θέσει σε κοινή θέα, μαζί με τις απαντήσεις του και όπως τονίζει ο ίδιος πρόκειται για νεαρό άνδρα από την Κρήτη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το μήνυμα:

«Σου εύχομαι αργό και βασανιστικό θάνατο… σου γ@μW τη μάνα και σου εύχομαι να πεθάνουν η γυναίκα και τα παιδιά σου. Θα σου σπάσουμε τα γόνατα, να το θυμάσαι», αναφέρει το πρώτο μήνυμα του Ιανουαρίου.

Μετά επανήλθε: «Ακόμη, χρειάζομαι περισσότερη από μία ώρα όταν γ@μ@W τη μάνα σου. Εύχομαι σοβαρό και αργό θάνατο σε σένα και στην οικογένειά σου».

Παράλληλα, ο Άγγλος αρχιδιαιτητής, όπως φαίνεται, δημοσίευσε το μήνυμα, με το όνομα του αποστολέα να διακρίνεται και του απάντησε:

«Ήταν πολύ όμορφο το να λάβω αυτό από έναν νεαρό άντρα από την Κρήτη. Ας ελπίζουμε να είναι περήφανος για τον εαυτό του».

Μην ξεχνάμε ότι ο Κλάτενμπεργκ είχε καταγγείλει τον περασμένο Δεκέμβριο στον Αυγενάκη ότι δεχόταν απειλές.

-Ιδού όπως το ανέβασε ο αρχιδιαιτητής:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News