Super League 2: Βαριά ήττα για τον ελλιπέστατο ΟΦΙ

Αθλητισμός
Super League 2: Βαριά ήττα για τον ελλιπέστατο ΟΦΙ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχασε με 4-0 από την Καλαμάτα..

Βαριά ήττα για τον ΟΦ Ιεράπετρας  όπου έχασε με 4-0 από την Καλαμάτα για την 27η αγωνιστική. 

Η Κρητική ομάδα ταξίψεψε στην Πελοπόννησο με πολλές απουσίες (Καραγκιόζης, Νεκούλ, Μεσσιδόρο, Κολν, Μπλανκ Καζάου και Τορίμπιο), ενώ υποχρεώθηκε να αγωνισθεί και με παίκτη λιγότερο από το 23ο λεπτό λόγω της αποβολής του Κοντοέ.

Η Καλαμάτα άνοιξε το σκορ στο 20ό λεπτό με προβολή του Φελίπε έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Τάτου (1-0). Λίγα λεπτά αργότερα (25′) ο Τάτος μετατράπηκε από δημιουργό σε εκτελεστή και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (που κέρδισε ο Γρίβας από τον Κοντοέ που αποβλήθηκε) διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων.

Λίγο πριν συμπληρωθεί το ημίωρο (29′) ο Γρίβας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 μετατρέποντας το υπόλοιπο της αναμέτρησης σε τυπική διαδικασία και στο ξεκίνημα της επανάληψης (50′) ο Λουκίνας, που είχε περάσει ως αλλαγή, διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν και δύο δοκάρια με τον ίδιο ποδοσφαιριστή (Λουκίνας) στο 53ο και στο 87ο λεπτό. Πλέον η Κρητική ομάδα στρέφει την προσοχή της στο εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (02/04, 14:45) με τον Παναθηναϊκό Β, στο οποίο η νίκη είναι “μονόδρομος” στην προσπάθεια να εξασφαλιστεί η παραμονή στην κατηγορία.

Καλαμάτα (Μπελά): Ταΐρης, Λουπάνο, Κωνσταντινόπουλος, Τσελεπίδης, Μαβινγκά (67′ Μπούνας), Παπατόλιος, Ματέους (55′ Αναστασόπουλος), Τάτος, Παυλίδης, Φελίπε (46′ Λουκίνας), Γρίβας.

ΟΦ Ιεράπετρας (Βεργέτης): Μανουσάκης, Κάρδαρης, Ζήσης (28′ Βιβάνκο), Ντι Λορέντζο, Κοντοές, Λεμονής, Μπενίτεζ (60′ Χιμένεθ), Καλλιτσουνάκης, Βουό (60′ Ψάνης), Μούλερ, Αντερέγκεν (60′ Κατάλντι).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News