Super League 2: Νέα ήττα για τα Χανιά

Ποδόσφαιρο
Super League 2: Νέα ήττα για τα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχασαν στην έδρα τους με 1-2 από την Καλαμάτα

Την δεύτερη ήττα τους γνώρισαν τα Χανιά από την Καλαμάτα στην έδρα τους με 1-2 στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League 2.

Τα Χανιά μπήκαν πιο δυνατά και είχαν την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα με τον Παναγιωτούδη, ωστόσο ο Ταΐρης έπεσε και μπλόκαρε!

Λίγο αργότερα ήρθε η σειρά των φιλοξενούμενων να απειλήσουν ωστόσο το σουτ του Κωσταντόπουλου πέρασε άουτ.

Στο 13΄ τα Χανιά είχαν καλή στιγμή όταν από γύρισμα του Βάρκα ο Παπατόλιος βρήκε την μπάλα και ο Μπαΐροβιτς εξ επαφής πλάσαρε άουτ.

Στο 34΄ οι φιλοξενούμενοι ωστόσο ήταν αυτοί που κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα όταν ο Λουκίνας έκλεψε τη μπάλα έξω από την περιοχή και με ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1, ένα γκολ ωστόσο το οποίο δεν πανηγύρισε λόγω του παρελθόντος του στα Χανιά!

Μάλιστα στο 40΄ η Καλαμάτα είχε νέα καλή στιγμή όταν από σέντρα του Μόζερ, ο Φελίπε έκανε ένα σουτ στην κίνηση ωστόσο η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους με τους φιλοξενούμενους να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 0-1!

Τα Χανιά μπήκαν αποφασισμένα στο δεύτερο ημίχρονο να επιβάλουν το ρυθμό τους και να βρουν γρήγορα το γκολ ισοφάρισης, πράγμα που κατάφεραν αφού στο 58ο λεπτό ο Βασιλόγιανης μετά από ωραία συνεργασία με τον Μπαϊροβιτς με εξαιρετικό σουτ έκανε το 1-1 για την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου.

Όσο περνούσε η ώρα οι δύο ομάδες δεν δημιουργούσαν ευκαιρίες στις αντίπαλες εστίες αφού οι καιρικές συνθήκες δεν βοηθούσαν τους ποδοσφαιριστές.

Τα Χανιά στο 64ο λεπτό είχαν τεράστια ευκαιρία για την ανατροπή  όταν ο Βασιλόγιαννης γύρισε την μπάλα ο Μπαϊροβιτς σούταρε όμως η αυτή πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, η οποία μένει μακριά από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Παρόλα αυτά η Καλαμάτα στο 84ο λεπτό βρήκε το δεύτερο γκολ λίγα λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης παίρνοντας ξανά το προβάδισμα στο σκορ. Πιο συγκεκριμένα στο 84ο λεπτό ο Κωνσταντινόπουλος σέντραρε και ο Λουκίνας με κεφαλιά “νίκησε” τον τερματοφύλακα των Χανίων κάνοντας το 1-2 που έμεινε μέχρι το τέλος.

Χανιά (Νίκος Παπαδόπουλος): Κατσιμήτρος, Πατάπης (55′ Κολλάς), Ζιούλης, Παντεκίδης, Καμαρά (69′ Κόλα), Παναγιωτούδης (90′ Βασιλακάκης), Κάρλος (69′ Μασούρας), Τριανταφυλλάκος (55′ Κογιέτε), Βασιλόγιαννης, Βάρκας, Μπαΐροβιτς.

Καλαμάτα (Νίκος Αναστόπουλος): Ταΐρης, Μοζέρ (70′ Σκεντεράι), Μπακαγιόκο, Παπατόλιος, Κωνσταντινόπουλος, Τσαγκαλίδης (70′ Μαβινγκά), Αναστασόπουλος, Ματέους (85′ Τσελεπίδης), Τάτος, Φελίπε (58′ Παυλίδης), Λουκίνας (85′ Μαρκόφσκι)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News