Ελληνικό Ποδόσφαιρο

Super League 2: Αποβλήθηκε η Ζάκυνθος απο το πρωτάθλημα

Συμφωνία με την ΕΡΤ

Στο διοικητικό συμβούλιο της Super League 2 αποφασίστηκε η αποβολή της Ζακύνθου από το πρωτάθλημα, καθώς η ΕΕΑ κοινοποίησε στη λίγκα απόφαση του Εφετείου με την οποία απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής της ομάδας κατά των αποφάσεών της.

Η Super League 2 εξέδωσε ανακοίνωση όπου δημοσιεύθηκαν οι αποφάσεις του σημερινού Διοικητικού Συμβουλίου. Πέραν της έγκρισης της πρότασης της ΕΡΤ για το τηλεοπτικό συμβόλαιο, αποφασίστηκε η αποβολή της Ζακύνθου από το πρωτάθλημα.

 Η ΕΕΑ αποφάσισε έστειλε μια απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών με την οποία απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής της ομάδας των Επτανήσων κατά των αποφάσεων της ΕΕΑ που δεν της είχε χορηγηθεί πιστοποιητικό συμμετοχής.

 Υπενθυμίζεται ότι η Ζάκυνθος δικαιώθηκε στις 29 Οκτωβρίου. Η ομάδα των Επτανήσων κατέθεσε νέα έφεση για έκδοση πιστοποιητικού συμμετοχής και αυτή θα διεξαχθεί την Τρίτη (23/11). Αν δεν δικαιωθεί θα αποβληθεί οριστικά. Αν δικαιωθεί τότε η αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό θα οριστεί σε νέα ημερομηνία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League 2: «Ολοκληρώθηκε το διοικητικό συμβούλιο της Super League 2, όπου λήφθηκαν οι εξής αποφάσεις:


1) Έγινε αποδεκτή η πρόταση της ΕΡΤ ως προς το οικονομικό της σκέλος με διαφοροποίηση στον διαμοιρασμό του μπόνους.

2) Με έγγραφο της ΕΕΑ μας γνωστοποιήθηκε η υπ. αριθμ. 451/21 απόφαση του Θ΄ Τμήματος του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών με την όποια απερρίφθη η αίτηση αναστολής της ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΥ κατά των αποφάσεων της ΕΕΑ με τις οποίες δεν της χορηγήθηκε το προβλεπόμενο στις διατάξεις του άρθρου 77 Α Ν 2725/99 πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022. Συνεπώς σύμφωνα με το άρθρο 57 παρ. 3 του Ν 4809/21 η ΠΑΕ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ αποβάλλεται από το πρωτάθλημα της Super League 2».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια