Super League 2: «Ο ΟΦΙ χωρίς τον κόσμο του, ΟΦΙ δεν είναι»

Ποδόσφαιρο
Super League 2: «Ο ΟΦΙ χωρίς τον κόσμο του, ΟΦΙ δεν είναι»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ανυπομονησία περιμένουν στον ΟΦΙ το πρώτο επίσημο παιχνίδι τους

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος  ο ΟΦΙ έκανε το ρεπό του, κάτι που σημαίνει πως η δική του πρεμιέρα γίνεται αυτό το Σάββατο.

Η ομάδα  της Ιεράπετρας υποδέχεται το Σάββατο (13/11) την Καλλιθέα και θέλει νίκη για να μπεί με το δεξί στην διοργάνωση.

Στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook «ανέβηκε» ένα σχετικό μήνυμα για το παιχνίδι και η ανυπομονησία για τη σέντρα είναι μεγάλη. Αναλυτικά: «Επιτέλους μπάλα, επιτέλους Βουζουνεράκειο, επιτέλους  ΟΦΙ. Μας  έλειψε  ένα όμορφο  απόγευμα σε  ένα γεμάτο Βουζουνεράκειο  με τον ΟΦΙ, και  τον κόσμο και τους Κουρήτες  σε  κέφια.

Πέρυσι , στην παρθενική  εμφάνιση του ΟΦΙ  στην Β Εθνική , ο κορονοιός  δεν μας άφησε να το χαρούμε. Και  ο  ΟΦΙ  χωρίς  τον  κόσμο  του, ΟΦΙ  δεν  είναι.

Φέτος , παρά  τις  απαγορεύσεις , κόσμος  στο  γήπεδο  θα  υπάρχει. Δεν θα είμαστε όλοι  δυστυχώς , αφού  δεν είμαστε  όλοι εμβολιασμένοι , όμως  θα  είμαστε πολλοί. Τόσοι που  και  ο  αντίπαλος  θα  μας (ξανα)αισθανθεί  και  οι  παίκτες  του  ΟΦΙ  θα  έχουν ξανά τον πιό πολύτιμο συμπαίκτη δίπλα τους. Το κόσμο του ΟΦΙ.

Ο  αγώνας  του  Σαββάτου  είναι πολύ δύσκολος , κόντρα σε μιά  πολύ δυνατή  και  κοντρολαρισμένη ομάδα  όπως είναι  η  Καλλιθέα. Όμως  ο  ΟΦΙ  θα  είναι  πάλι  ΟΦΙ  και  δεν θα  κοιτάξει  τίποτα  λιγότερο  από  την νίκη. Όλοι  το  Σάββατο  στις  15.00  στο  Βουζουνεράκειο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News