Ήττα στην πρεμιέρα των προκριματικών για την Εθνική Νέων U19

Ποδόσφαιρο
Ήττα στην πρεμιέρα των προκριματικών για την Εθνική Νέων U19

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη βασική σύνθεση κόντρα στη Ρωσία οι Κουτεντάκης και Κουλιεράκης

Δυσκόλεψε ο δρόμος της πρόκρισης για την Εθνική Νέων U19, καθώς στην πρεμιέρα των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ηττήθηκε με 1-0 από τη Ρωσία, ενώ στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Γερμανία επικράτησε με 4-1 των Νησιών Φερόε.

Στην αναμέτρηση που έγινε στο «Παπαχαραλάμπειο» της Ναυπάκτου, στην βασική σύνθεση για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αγωνίστηκαν οι Κρητικοί Κουτεντάκης και Κουλιεράκης, ενώ ο Σμπώκος ήταν στον πάγκο.

Ο δυνατός άνεμος δεν επέτρεψε να γίνει ποιοτικό παιχνίδι, με τη Ρωσία να εκμεταλλεύεται μια αδράνεια και να σκοράρει με τον Γκλάντισεβ στο 70’, ένα γκολ που της έδωσε τη νίκη. Μάλιστα, στη συνέχεια αποβλήθηκε για την Ελλάδα ο Χριστόπουλος και παρότι η Εθνική μας έπαιξε με 10 παίκτες, πάλεψε για την ισοφάριση χωρίς να τα καταφέρει. Επόμενο ματς είναι και πάλι στη Ναύπακτο το Σάββατο με τα Νησιά Φερόε, όπου η νίκη είναι μονόδρομος για να διατηρηθούν οι ελπίδες πρόκρισης.

Ελλάδα: Μπότης, Πήλιος (66΄ Κίτσος), Καλογερόπουλος, Κουλιεράκης, Χριστόπουλος, Γωγουβίτης, Ντόι, Κουτεντάκης (77΄ Καστανάρας), Κούτσιας (76΄ Λιάτσος), Κρυπαράκος (66΄ Απ. Χριστόπουλος), Τζαβίδας (56΄ Καραμάνης).

Ρωσία: Τόροπ, Λάνγκοβιτς, Εφτέμοβ, Μέλεκιν, Σαϊκντίνοβ, Σίτοβ Βιτ., Λάικιν (85΄ Κιμ), Μικάιλοβ, Πινιάεβ (68΄ Μππάγκριντσεβ), Σοκόλοβ (92΄ Κοβαλένκο), Σίτοβ Βλ (46΄ Γκλάντισεβ).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

1. Γερμανία 3

2. Ρωσία 3

3. Ελλάδα 0

4. Ν. Φερόε 0

2η Αγωνιστική

13/11 14:00 Γερμανία - Ρωσία (Παμπελοποννησιακό)

13/11 15:00 Ελλάδα - Ν. Φερόε (Παπαχαραλάμπειο)

3η Αγωνιστική

16/11 15:00 Ελλάδα - Γερμανία (Παπαχαραλάμπειο)

16/11 Νησιά Φερόε - Ρωσία (Παμπελοποννησιακό)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News