SL2: Κανονικά το πρωτάθλημα με τηλεοπτικές μεταδόσεις;

Απόψεις
SL2: Κανονικά το πρωτάθλημα με τηλεοπτικές μεταδόσεις;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναμένονται ανακοινώσεις για τις κινήσεις "χρυσής τομής" με την Κυβέρνηση και την ΕΡΤ - Έξι μεταδόσεις ανά αγωνιστική, το πρόγραμμα;

Θετική έκβαση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Super League 2  έχει η τηλεδιάσκεψη με θέμα το «τηλεοπτικό» που πραγματοποίησαν τα μέλη του Δ.Σ. της διοργανώτριας,  προκειμένου να εξασφαλιστεί ένα «δίκαιο» ποσό για τις ομάδες από τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Η εκτίμηση για διακοπή δεν έπιασε τόπο, καθώς θα ευτέλιζε το προϊόν και θα απαξίωνε το πρωτάθλημα που έτσι κι αλλιώς άργησε πολύ να ξεκινήσει.

Το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί κανονικά αυτό το Σαββατοκύριακο και οι πληροφορίες επιμένουν ότι βγαίνει κάποιος λευκός καπνός με την ΕΡΤ, που θα μεταδίδει μάλιστα 6 ματς ανά αγωνιστική, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν σε εκπομπή της ΕΡΑ Σπορ..

Οι διαπραγματεύσεις θα συνεχισθούν για το ακριβές ποσόν της επικείμενης συμφωνίας, με "υψηλόβαθμη" υπόσχεση την αύξηση του ποσοστού του στοιχήματος που θα καλύπτει τη διαφορά, αφού η Κυβέρνηση δεν θέλει και δεν μπορεί να βάλει στον πάγο τόσες περιφερειακές πόλεις που εκπροσωπούνται στο δεύτερο επαγγελματικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της χώρας..

Αναμένονται ανακοινώσεις και λεπτομέρειες για την εξέλιξη των τηλεοπτικών, με τα ρεπορτάζ να επιμένουν για "σίγουρη" επικείμενη συμφωνία με την κρατική τηλεόραση μέσα και από τις κυβερνητικές πιέσεις, ενώ οι 6 αγώνες για τηλεοπτική μετάδοση ανά αγωνιστική, ήταν θέμα συζήτησης πριν λίγες ώρες στο ραδιόφωνο της ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News