«Βόμβες» Τζώρτζογλου κατά Κλάτενμπερκ: «Αφήστε την κοροϊδία!»

Ποδόσφαιρο
«Βόμβες» Τζώρτζογλου κατά Κλάτενμπερκ: «Αφήστε την κοροϊδία!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άστραψε και βρόντηξε ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ κατά του αρχιδιαιτητή με αφορμή τον ορισμό Κουκουλάκη στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

O ασκός του Αιόλου άνοιξε μετά τον ορισμό του Μιχάλη Κουκουλάκη ως παρατηρητή στο ντέρμπι της Super League 1 ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

Με αφορμή αυτό το γεγονός ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου έκανε ευθεία επίθεση στον αρχιδιαιτητή Μαρκ Κλάτενμπεργκ, καταγγέλλοντας τον πρόεδρο της ΚΕΔ για κοροϊδία και ανευθυνότητα προς την ΕΠΣΗ!

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής παρά τις επανηλλειμένες υποσχέσεις του προς τον Νίκο Τζώρτζογλου εδώ και πολλούς μήνες, όχι μόνο δεν έχει δώσει ουσιαστική λύση στο θέμα Κουκουλάκη και στις οικονομικές εκκρεμότητές τους προς την ΕΠΣΗ αλλά συνεχίζει να τον ορίζει ως παρατηρητή!

Είναι η πρώτη φορά που ο Νίκος Τζώρτζογλου αναφέρεται με οξύτητα στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, δείχνοντας ότι η περίοδος ανοχής για τον Άγγλο έλαβε τέλος!

Η επιστολή πέρα από τον Κλάτενμπεργκ κοινοποιείται στα μέλη της ΚΕΔ/ΕΠΟ, στον Πρόεδρο και την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ και σε όλες τις ΕΠΣ της Ελλάδας. Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

«Κύριε Κλάτενμπεργκ 

Έχουμε κουραστεί αλλά επανερχόμαστε δεν τα παρατάμε.. 

Σας έχουμε κουράσει και σας ίσως αν και τα 50.000 ευρώ περίπου που μας στοιχίζεται (μόνο εσείς) τον μήνα, μας δίνει το δικαίωμα σε μία ακόμα προσπάθεια να σας "ξανακουράσουμε" προκειμένου να διεκδικήσουμε τα "ψίχουλα" από έναν μέλος της Ένωσης μας, τον Μιχάλη Κουκουλάκη. Ο εν λόγω συνεχίζει να επιμένει με την δική σας, αυτήν την φορά, ανοχή, να μην αποδίδει τα αυτονόητα, αν και το κόστος του για το ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως πολύ καλά γνωρίζουν οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας, προσέγγιζε τις 15.000 ευρώ περίπου το μήνα για περίπου 4.5 χρόνια.

Με λύπη μας παρατηρούμε ότι συνεχίζεται ανελλιπώς να ορίζεται τον Μιχάλη Κουκουλάκη στις αναμετρήσεις της Super League 1 αλλά να ορίζεται και στα διεθνή παιχνίδια ως παρατηρητής διαιτησίας, ενώ συνεχίζει να μην είναι εντάξει στις οικονομικές του υποχρεώσεις όπως ορίζουν οι κανονισμοί απέναντι στην ένωσή μας...

Το γεγονός ότι συνεχίζεται, παρά τα αντιθέτως λεγόμενα από σας, να ορίζεται τον κ. Κουκουλάκη, προκαλεί το κοινό αίσθημα και ξεπερνά τα όρια της κοροϊδίας απέναντί μας και παρά τις όσες συζητήσεις έχουμε κάνει προκειμένου ο κ. Κουκουλάκης να τακτοποιήσει τις οικονομικές του εκκρεμότητες προς την ΕΠΣ Ηρακλείου. 

Κύριε Κλάτενμπεργκ μας είχατε πει στην μιας ώρας τηλεδιάσκεψη που είχαμε κάνει μαζί σας τον περασμένο Φεβρουάριο και συγκεκριμένα στις 2 Φεβρουαρίου ότι θα έχετε επικοινωνία με την FIFΑ, την UEFA και τον κ. Κουκουλάκη χωρίς έκτοτε να υπάρξει κάποια εξέλιξη. 

Τα ίδια μας είπατε και στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις που είχε μαζί σας ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Τζώρτζογλου στην τελευταία Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ αλλά και κατά την πρόσφατη παρουσία σας στο Ηράκλειο, παρουσία των μελών της ΚΕΔ/ΕΠΟ αλλά και της Επιτροπής Διαιτησίας ΕΠΣΗ.

Με διαβεβαιώσετε εσείς κ. Κλατενμπεργκ εμένα προσωπικά ότι ο κύριος Κουκουλάκης έχει υποχρέωση να καταβάλει τις υποχρεώσεις του και θα τις καταβάλει διαφορετικά δεν θα ξανά οριστεί.. Αυτό μου είπατε εσείς. Μόνο υποσχέσεις και λόγια! 

Κύριε Κλάτενμπεργκ, αφήστε την κοροϊδία και αντιμετωπίστε με την δέουσα σοβαρότητα το θέμα. Δυστυχώς εκτίθεστε με την ανακολουθία σας και δεν αρμόζει η ανευθυνότητα σε έναν κορυφαίο αξιωματούχο του ποδοσφαίρου, όπως είναι ο πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ. 

Το χρέος του κ. Κουκουλάκη για τα διεθνή παιχνίδια, που υπερβαίνουν τα 100 παιχνίδια, χρονολογείται από το 2008, δηλαδή εδώ και 13 χρόνια και παρά τις επανειλημμένες προσπάθειές μας δεν έχει καταβληθεί ούτε ένα ευρώ στην ΕΠΣ Ηρακλείου. 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣΗ

ΝΙΚΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News