Κύπελλο Ελλάδος: Ιστορική πρόκριση για την Κηφισιά

Ποδόσφαιρο
Κύπελλο Ελλάδος: Ιστορική πρόκριση για την Κηφισιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Κηφισιά με γκολ του Καλλέργη επικράτησε του Απόλλωνα Σμύρνης με 1-0 και πήρε μια ιστορική πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η Κηφισιά έγινε η 16η ομάδα που πήρε την πρόκριση στην 6η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας επικρατώντας με 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης. Μια ιστορική-νίκη πρόκριση για πρώτη φορά για την ομάδα των Βορείων Προαστίων από τη στιγμή που έγινε φέτος για πρώτη φορά ΠΑΕ.

Το πρώτο μέρος άνηκε στον Απόλλωνα Σμύρνης που παίζοντας με αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές πήρε τον έλεγχο του αγώνα και προσπάθησε να πετύχει ένα γρήγορο γκολ. Από την άλλη οι γηπεδούχοι έπαιξαν στα ίσια την ομάδα του Φέστα και δεν κλείστηκαν στην εστία τους.

Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ στο 13' όταν ο Ματέι έφυγε τετ α τετ με τον Μιχελή, είχε το χρόνο να σκεφτεί τι θα κάνει, αλλά όταν μπήκε στην περιοχή πλάσαρε πάνω από την εστία του γκολκίπερ των γηπεδούχων. Οι παίκτες του Απόλλωνα συνέχισαν να έχουν τη μπάλα στα πόδια τους και να επιχειρούν να απειλήσουν χωρίς όμως καλές τελικές στιγμές μέσα από την εστία.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Μιχελής, Πριόνας, Σωτηράκος, Αρτυματάς, Γκότοβος, Οικονομίδης, Ντοριβάλ, Καλλέργης, Πρίτσας, Τεττέη, Καραγκούνης (62' Κρητικός).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Βέρχουλστ, Βιτλής, Ντεντάκης, Ντομίνγκες, Άλβες (46' Τσιλούλης), Φατιόν (46' Κάστρο), Παπαγεωργίου, Ματέι, Φαν Λα Πάρα, Σαχλί, Ντάουντα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News