Ο Ηρόδοτος… είναι Κρήτη, αλλά όχι όπως το εννοούν

Απόψεις
Ο Ηρόδοτος… είναι Κρήτη, αλλά όχι όπως το εννοούν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Να, γιατί δόθηκε ορθά το πιστοποιητικό από την ΕΕΑ στον ιστορικό σύλλογο της Νέας Αλικαρνασσού

Διαβάζουμε διάφορα σχόλια σε Μέσα, ανάλογα το χρώμα του ποδοσφαιρικού άρματος ή της πολιτικής πολεμικής εναντίον του προσώπου του νυν υφυπουργού αθλητισμού, για εν γένει προκλητικές του ενέργειες στην απόφαση της ΕΕΑ που ανάβει το πράσινο στον ιστορικό σύλλογο της Νέας Αλικαρνασσού να λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Superleague 2.

Γράφονται ποικίλα και άψαχτα για να δείξουν...εύνοια στην Κρήτη, κάνοντας ότι δεν καταλαβαίνουν ότι η πόρτα δεν είναι παράθυρο.

Ορθά η ΕΕΑ βάσισε την απόφασή της στην αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Superleague 2, χρησιμοποιώντας το αυτονόητο της προθεσμίας των δέκα ημερών πριν από τη σέντρα, που βρίσκει την ομάδα της Νέας Αλιακρνασσού εντός προθεσμίας εφόσον η δεύτερη λίγκα, ανέβαλε τη σέντρα για τις 10 Οκτωβρίου.

Η γενίκευση όμως που επιχειρείται δεν μπορεί να δικαιώσει τους όποιους υποστηρικτές της, διότι απλά η Ρόδος, που προβάλλεται ως επιχείρημα σκανδάλου, είναι άλλη περίπτωση, για την οποία όλοι πιστεύουμε θα ήθελαν, όπως και μείς, να είναι μέτοχος του πρωταθλήματος.

Η Ρόδος υποστήριξε ότι υπάρχει απόφαση από το Διοικητικό Εφετείο κατά της μη χορήγησης πιστοποιητικού για τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Super League 2. Εντελώς διαφορετικό το στόρι από αυτό του Ηροδότου.

Η ΕΕΑ  της απέρριψε την αίτηση θεραπείας-ανάκλησης, επειδή πρόκειται περί τήρησης καταληκτικών προθεσμιών υποβολής των δικαιολογητικών, η οποία έχει λήξει προ πολλού. Γι’ αυτό δεν μπορεί να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα.

Στην περίπτωση του Ηροδότου, για όσους δεν μιλάνε ελληνικά, ας τους υπερτονίσουμε για να το καταλάβουν, ότι περιλαμβάνεται στην προθεσμία για τις νέες ΠΑΕ. Εκτός αν και εδώ εσφαλμένα και επιτήδεια, πιστεύουν ότι λέγοντας «παλιές», δεν εννοούμε τις περυσινές, αλλά των περασμένων δεκαετιών!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News