Κούμαν: Σε κατάσταση ανασυγκρότησης η Μπαρτσελόνα

Απόψεις
Κούμαν: Σε κατάσταση ανασυγκρότησης η Μπαρτσελόνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπήκε, είπε και απήλθε από τη συνέντευξη τύπου, μιλώντας για την ανασυγκρότηση της Μπαρτσελόνα, και για να μην ανησυχούν οι φίλοι της, δεν δέχθηκε ερωτήσεις! Τα… τροπάρια άρχισαν.... tiki taka στο διαδίκτυο

Ο Ρόναλντ Κούμαν δεν δέχτηκε καμία ερώτηση στη χτεσινή συνέντευξη Τύπου.  Διάβασε μια μακροσκελή δήλωση για την τρέχουσα κατάσταση στην Μπαρτσελόνα και στη συνέχεια αποχώρησε.

Εμφανίσθηκε, πίσω από ένα ζευγάρι μικρά γυαλιά, μπήκε στην αίθουσα Τύπου και είπε τα εξής:

«Γεια στον καθένα σας…

Ο σύλλογος βρίσκεται μαζί μου σε μια κατάσταση ανασυγκρότησης. Η οικονομική κατάσταση του συλλόγου συνδέεται με την αθλητική κατάσταση και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ανασυγκροτήσουμε την ομάδα χωρίς να μπορούμε να κάνουμε μεγάλες επενδύσεις.

Το ποδόσφαιρο χρειάζεται χρόνο, οι νέοι παίκτες μπορούν να γίνουν σπουδαίοι σε δύο χρόνια. Το καλό με την ανοικοδόμηση της ομάδας είναι ότι οι νεαροί μπορούν να έχουν ευκαιρίες όπως ο Τσάβι και ο Ινιέστα στην εποχή τους, αλλά απαιτείται υπομονή. Το να βρεθούμε στην κορυφή της κατάταξης στη La Liga θα ήταν επιτυχία. Και, επιπλέον, στο Champions League δεν μπορούν να αναμένονται θαύματα. Η ήττα από την Μπάγερν Μονάχου την περασμένη εβδομάδα πρέπει να προσεγγιστεί από αυτή την άποψη...»

Την ίδια ώρα άρχισαν τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το περίφημο πλέον tiki-faka:

«Αν κοιτάξετε πολύ καλά το πρόσωπό του θα δείτε μώλωπες και κάποιες ελαφρές γροθιές… έσπασε το σαγόνι του και έτσι δεν μπορούσε να μιλήσει τόσο πολύ, αφού οι οπαδοί εισέβαλαν στο σπίτι του να του δώσουν ένα μάθημα της ζωής του για την κατάχρηση των δικαιωμάτων ενός παίκτη (χρησιμοποιώντας τον Πικέ ως σέντερ φορ. Έχει μετατρέψει το  tiki-taka σε laughing-taka, περισσότερο τον σύλλογο σε έναν κάποιον από τους συλλόγους… Έτσι έχουμε κουραστεί από την τακτική του. Δεν υπάρχει νους σε αυτό..

Πρέπει να βελτιωθεί, παρόλο που ξέρουμε ότι έχουμε λιγότερο έμπειρους ή παίκτες παγκόσμιας κλάσης, αλλά παρόλα αυτά μπορούμε ακόμα να τα καταφέρουμε καλύτερα... Πράσινα φώτα μπροστά για όλους…».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News