Τζώρτζογλου: «Αυτός θα πάρει τη θέση του Ζαγοράκη - Ασχημη μέρα για το ποδόσφαιρο»

Ποδόσφαιρο
Τζώρτζογλου: «Αυτός θα πάρει τη θέση του Ζαγοράκη - Ασχημη μέρα για το ποδόσφαιρο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Δεν υπάρχει γιατρειά στο ελληνικό ποδόσφαιρο" - "Η υποτιθεμένη συμμαχία, στην ουσία ήταν μια λυκοφιλία"

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, και μίλησε για την παραίτηση Ζαγοράκη, τη στήριξη που δεν πήρε και την κατηφόρα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για την παραίτηση Ζαγοράκη: «Δεν ξαφνιάστηκα. Ηταν κάτι που το φοβόμουν, το έλεγα, στη μάστιγα του κορωνοϊού βρήκαμε λύση με το εμβόλιο, με τη μάστιγα του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν βρίσκεται η λύση. Ενας άνθρωπος με τέτοια γνώση του ποδοσφαίρου, είχε διαβεβαιώσεις και στήριξη από την κυβέρνηση, τους Big 4, από 66 από τις 68 Ενώσεις, όταν δεν έχει τα προαπαιτούμενα για να διοικήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, πως να το κάνει.

Δεν υπάρχει γιατρειά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μίλησα μαζί του τις προηγούμενες ημέρες, τον άκουσα προβληματισμένο. Δεν ήταν μόνο ένα θέμα, ήταν πολλά μαζί, αλλά δεν είχε στήριγμα από πουθενά. Κάποιοι από αυτούς που τον στήριξαν τον πρόδωσαν, το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ένας κορωνοϊός που δεν μπορεί να βρεθεί εμβόλιο. Είναι μια πολύ άσχημη μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η υποτιθεμένη συμμαχία, στην ουσία ήταν μια λυκοφιλία, είχε δεδομένα τα αποτελέσματα. Θα έπρεπε οι εγγυήσεις που πήρε ο Ζαγοράκης να είχαν μεγαλύτερες διασφαλίσεις.

Αυτή η καθυστέρηση της κοινοποίησης της απόφασής του μπορεί να σημαίνει κάτι, δεν αποκλείω να αλλάξει απόφαση. Για το μέλλον και τον αντικαταστάτη του πρέπει να τα περιμένετε όλα. Το καταστατικό δεν ορίζει πως πρέπει να γίνει άμεσα έκτακτη ΓΣ, η τακτική θα γίνει τον Ιούνιο. Τη θέση του θα πάρει ο Δημητρίου, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών».

Πηγή: metrosport.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News