Πήρε βαθμό στο Ρέκιαβικ η Εθνική Ελπίδων

Ποδόσφαιρο
Πήρε βαθμό στο Ρέκιαβικ η Εθνική Ελπίδων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Ισλανδία η ομάδα του Σίμου...

Η Εθνική Ελπίδων, μετά το πρόσφατο φιλικό με την ισχυρή Δανία στην Κοπεγχάγη (1-1) αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ισλανδία για την 3η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Γιώργου Σίμου, αν και είχαν μία καλή στιγμή με τον Χριστόπουλο στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης, ήταν εκείνοι που δέχθηκαν πρώτοι γκολ και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 37', με τον Θόρντασον να κάνει το 1-0 για τους γηπεδούχους έπειτα από ασίστ του Μπάρκαρσον.

Ωστόσο, η "γαλανόλευκη" απάντησε άμεσα, με τον Φώτη Ιωαννίδη να ισοφαρίζει με ωραίο σουτ εντός περιοχής στο 45+1', πετυχαίνοντας το δεύτερο συνεχόμενο γκολ του με την Ελπίδων. Οι γηπεδούχοι πίεσαν την Εθνική, προκειμένου να βρουν το δεύτερο γκολ που θα τους χάριζε τη νίκη, ωστόσο το 1-1 ήταν το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Ισλανδία: Ε. Ρ. Όλαφσον, Φρίντρικσον, Ι. Όλαφσον, Χέιμισον, Μπάρκαρσον, Έλερτσον (67΄ Μάγκνουσον), Κ. Θόρνταρσον, Μπιάρκασον, Γκέιρσον (67' Α. Χλίνσον), Χάραλντσον (81΄ Ίνγκασον), Κ. Χλίνσον

Ελλάδα: Τζολάκης, Λύρατζης, Μιχαηλίδης, Χριστόπουλος, Διαμάντης, Κανελλόπουλος (71' Κούτσιας), Σουρλής, Τσιγγάρας (90' Λιάσος), Ζαγαρίτης, Μπότος, Ιωαννίδης.

Η βαθμολογία στον 4ο όμιλο:

Κύπρος 7 (3 ματς)

Ελλάδα 5 (3 ματς)

Ισλανδία 4 (2 ματς)

Πορτογαλία 3 (1 ματς)

Λευκορωσία 0 (2 ματς)

Λιχτενστάιν 0 (3 ματς)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News