Με πολλές συμπάθειες στην ΕΠΟ ο Πλούταρχος!

Ποδόσφαιρο
Με πολλές συμπάθειες στην ΕΠΟ ο Πλούταρχος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι σημαντικές επαφές στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας

Η παρουσία του προέδρου της ΕΠΣΗ Νίκου Τζώρτζογλου και του Α' Αντιπροέδρου της Ένωσης Γιώργου-Πλούταρχου Κουτεντάκη χθες στην ΕΠΟ έφερε αρκετές επαφές και συζητήσεις για θέματα του κρητικού ποδοσφαίρου.

Ένα θέμα που απασχόλησε έντονα είναι αυτό του κρητικού ομίλου της Γ' Εθνικής. Οριστική απόφαση δεν υπάρχει ακόμα, φαίνεται ότι παίζει πολύ η περίπτωση να μην γίνει κρητικός όμιλος και οι ομάδες του νησιού να παίξουν μαζί με αθηναϊκές όμως υπάρχει και η περίπτωση να γίνει στο… νήμα η ανατροπή. Όλα λοιπόν είναι ανοιχτά μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Άλλη μια σημαντική τοποθέτηση στις επαφές με Ζαγοράκη ήταν ότι η Εθνική Ελλάδας θα χρησιμοποιήσει ως έδρα το Παγκρήτιο Στάδιο όταν αποπερατωθούν οι απαραίτητες εργασίες. Ο «Ζαγόρ» μάλιστα είναι υπέρμαχος αυτής της προοπτικής. Επίσης συζητήθηκαν θέματα του Ινστιτούτου Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου, του Μητρώου κ.α.

Στη φωτογραφία, ο Πλούταρχος, που έχει πολλές συμπάθειες στην ΕΠΟ, αγκαλιά με τον Θοδωρή Ζαγοράκη αλλά και τον Μάκη Γκαγκάτση, με τον οποίο τις προσεχείς εβδομάδες θα γίνουν επίσημα σύντεκνοι, καθώς ετοιμάζεται η βάφτιση του παιδιού του παράγοντα του ΠΑΟΚ με νονό τον Μεσαρίτη παράγοντα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News