Τζώρτζογλου: Ξανά με "σκληρή γλώσσα" στην ΕΠΟ κατά Αυγενάκη!

Ποδόσφαιρο
Τζώρτζογλου: Ξανά με "σκληρή γλώσσα" στην ΕΠΟ κατά Αυγενάκη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ο Αυγενάκης έχει φέρει λαίλαπα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο» είπε ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ

Ευθεία επίθεση κατά του Λευτέρη Αυγενάκη έκανε και πάλι ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου.

Η ΕΠΣΗ ψήφισε υπέρ της αναβολής της ψηφοφορίας και στη συνέχεια ο κ. Τζώρτζογλου υπέβαλλε καίρια ερωτήματα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ασκώντας δριμεία κριτική στον Υφυπουργό, κατηγορώντας τον ότι έχει φέρει λαίλαπα. Μάλιστα ανέφερε ότι «ο κ. Αυγενάκης πήγε να βάλει 5 ανθρώπους με το ζόρι στην ΕΠΟ».

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες που ο Τζώρτζογλου επιτίθεται στον Αυγενάκη, όπως είχε γίνει και στην πρόσφατη τακτική συνέλευση της Ομοσπονδίας.

Αναλυτικά η σημερινή οποθέτηση Τζώρτζογλου:

«Πήραμε μία απόφαση για αναβολή που στήριξα και εγώ. Θα πάω σήμερα στα χωριά μου και οι πρόεδροι των σωματείων μου θα με ρωτάνε πότε θα γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος. Εγώ αυτή την κλήρωση με πόσα σωματεία θα την κάνω; Με αυτή που υποβάλλει ο φωτογράφος Υφυπουργός θα την κάνω την κλήρωση, που δεν επιτρέπει τα παιδιά να προπονηθούν; Τι θα τους απαντήσω εγώ; Εγώ δεν είναι μόνο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με τον κύριο Υφυπουργό είναι παράνομα τα σωματεία και δε δικαιούνται να αγωνίζονται. Μέχρι να πάρουμε αποφάσεις η ΕΠΣ Ηρακλείου στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, τι θα κάνουμε μπορείτε να μας πείτε; Πού είναι η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ που είναι διάδικοι στη σημερινή ΓΣ; Είμαι υπέρ της ολιστικής, αλλά δε θα πρέπει να το συζητήσουμε; Η λαίλαπα που έχει έρθει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο από τον Αυγενάκη θα πρέπει να συνεχιστεί; Δε θα πρέπει να το καταλάβει ο Κυριάκος; Έχουν έρθει σε ένα χωριό να δουν την κατάσταση; Το πόσες ψήφους έχουν οι Ενώσεις είναι πρόβλημα, αλλά ο αριθμός των σωματείων είναι σημαντικότερο. Δεν κάνω αντιπολίτευση στην κυβέρνηση, αλλά πώς να μην τα πω αυτά; Πρέπει να πάρει μήνυμα ο χωριανός μου κ. Αυγενάκης. Στις 19 του μήνα δεν ξέρουμε τι έγινε; Ο κ. Αυγενάκης πήγε να βάλει 5 ανθρώπους με το ζόρι στην ΕΠΟ. Αυτά δεν τα ξέρετε;»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News