Αναβλήθηκε η ΓΣ της ΕΠΟ για την Ολιστική Μελέτη

Ποδόσφαιρο
Αναβλήθηκε η ΓΣ της ΕΠΟ για την Ολιστική Μελέτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερψηφίστηκε η πρόταση για αναβολή που κατέθεσε η ΕΠΣ Μακεδονίας

Με 62 ναι αναβλήθηκε η ΓΣ της ΕΠΟ για την Ολιστική Μελέτη έπειτα από πρόταση της ΕΠΣ Μακεδονίας. Παρών ψήφισαν ο Ολυμπιακός, οι Κυκλάδες και η Λέσβος. Λευκό ο Πειραιάς.

Η αναβολή έχει στόχο να περάσει πρώτα ο νόμος Αυγενάκη χωρίς παραβιάσεις του αυτοδιοίκητου, τις οποίες έχουν εντοπίσει και οι FIFA-UEFA. Tα πυρά προς τον Υφυπουργό ήταν πολλά, με τις Ενώσεις να τον κατηγορούν για "ωμό εκβιασμό".

Όπως είπε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας κ. Σάββας Δημητριάδης στην πρόταση του... «Πρέπει να γίνουν αλλαγές στην Ολιστική Μελέτη αλλά αφού πρώτα τακτοποιηθεί ο νόμος. Πρέπει η ΓΣ να αναβληθεί».

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης μετά την ψηφοφορία, είπε στη ΓΣ. «Θα ήθελα να πω στον κύριο Βακκάλη ότι εγώ είμαι εδώ να υπερασπιστώ το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δε με ενδιαφέρει τι θα γίνει επικοινωνιακά, εκπροσωπούμε το ποδόσφαιρο και θέλουμε όλοι να φτάσει ψηλά. Σας έχουμε στείλει εδώ και καιρό τις αλλαγές. Το ότι αναβάλλεται μία συνέλευση με θέμα την ολιστική μελέτη δεν ξέρω κατά πόσο θα μας κάνει χαρούμενους. Τα περιθώρια στενεύουν. Ελάτε να αποφασίσουμε αν προχωράμε ή όχι. Οι Ενώσεις πρέπει να πάρουν την απόφαση και πρέπει να τελειώνει. Το ότι αναβάλλουμε κάθε μήνα δεν θα μας οδηγήσει κάπου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News