ΕΠΟ: Θα περάσει ή όχι η Ολιστική Μελέτη;

Ποδόσφαιρο
ΕΠΟ: Θα περάσει ή όχι η Ολιστική Μελέτη;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σήμερα το πρωί η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας

Η έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ διεξάγεται σήμερα το πρωί με μοναδικό θέμα την υιοθέτηση της Ολιστικής Μελέτης των FIFA/UEFA για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι φήμες ότι μπορεί να τεθεί θέμα αναβολής της Συνέλευσης ώστε να υπάρξει περισσότερος χρόνος για διαπραγματεύσεις για το αν θα υιοθετηθεί ολόκληρη η Ολιστική Μελέτη ή μέρος της, δεν επιβεβαιώνονταν και όλα δείχνουν ότι η Γ.Σ. θα διεξαχθεί κανονικά.

Πάντως η χρυσή τομή που αναζητούνταν δε βρέθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, με τις διαφωνίες της ομοσπονδίας και των Ενώσεων για ορισμένα σημεία της Ολιστικής Μελέτης να παραμένουν.

Πίσω δεν έχουν κάνει ούτε οι FIFA/UEFA που ζητούν να υιοθετηθεί αυτούσια η Ολιστική, απειλώντας με οικονομικό εμπάργκο, ενώ απειλές για διακοπή της χρηματοδότησης από το στοίχημα, εφόσον δεν περάσει η Ολιστική, κάνει λόγο και ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Την Κυριακή στη διάρκεια της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής, μάλιστα, έγινε λόγος για «ωμό εκβιασμό» από την πλευρά Αυγενάκη, την ώρα που εκείνος αρνείται να αλλάξει διατάξεις της αθλητικής νομοθεσίας που θίγουν το αυτοδιοίκητο. Παραμένει άγνωστο, λοιπόν, το τι θα συμβεί την Δευτέρα το πρωί και όλα θα κριθούν επί τόπου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News