Ελληνικό Ποδόσφαιρο

ΕΠΟ: Πέρασε με 54-5 ο απολογισμός - Τι ψήφισαν οι κρητικές Ενώσεις

Ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας στην Αθήνα

Με ψήφους 54 υπέρ, 5 κατά και ένα λευκό, υπερψηφίστηκαν τα πεπραγμένα της διοίκησης της ΕΠΟ κατά τη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας και έχει ενδιαφέρον να δούμε τι ψήφισαν οι κρητικές Ενώσεις.

Συγκεκριμένα από τις πέντε αρνητικές ψήφους στον διοικητικό απολογισμό οι τρεις ήταν από την Κρήτη, αφού «όχι» ψήφισαν οι ΕΠΣ Λασιθίου, Ρεθύμνου και Χανίων, όπως έγινε επίσης με την ΠΑΕ Ολυμπιακός και την ΕΠΣ Πειραιά.

Από εκεί και πέρα η ΕΠΣ Λακωνίας ψήφισε “λευκό” και “παρών” η ΕΠΣ Ηλείας. Έτσι ο διοικητικός απολογισμός της Ομοσπονδίας υπερψηφίστηκε... αέρα, με ψήφους 54-5.

Με 54-6 ο οικονομικός απολογισμός

Ανάλογα ποσοστά υπήρξαν και στην ψήφιση του οικονομικού απολογισμού της ΕΠΟ. Στις αρνητικές ψήφους προστέθηκε αυτή τη φορά και η ΕΠΣ Ηρακλείου, μαζί με τις τρεις των υπόλοιπων Ενώσεων της Κρήτης, του Πειραιά και του Ολυμπιακού. 

Ακόμη με ψήφους 53-5 (1 αποχή) υπερψηφίστηκε και ο προϋπολογισμός της νέας αγωνιστικής περιόδου, με την ΕΠΣ Ηρακλείου αυτή τη φορά να δίνει θετική ψήφο και να παραμένον οι υπόλοιπες πέντε αρνητικές ψήφοι (Ολυμπιακός, ΕΠΣ Πειραιά, Λασιθίου, Χανίων και Ρεθύμνου).

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια