Ελληνικό Ποδόσφαιρο

Τελικός Κυπέλλου: «Κόκκινο» στους προέδρους των ΕΠΣ και των ΠΑΕ της SL1

Αρνητική η απάντηση των λοιμωξιολόγων για να ανοίξει και η Θύρα 29

Στο κενό έπεσε η πρόταση να πάρουν από μια διαπίστευση οι πρόεδροι των 55 ΕΠΣ της χώρας και των ΠΑΕ της SL1 για να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, το Σάββατο 22/5.

Η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων απάντησε αρνητικά γιατί σε αυτή την περίπτωση θα έπρεπε να ανοίξει μια επιπλέον θύρα και συγκεκριμένα η 29. Έτσι, στις εξέδρες του ΟΑΚΑ θα είναι τα 17 μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, τα μέλη της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ, οι προσκεκλημένοι των δύο ομάδων (από 11), εργαζόμενοι της ΕΠΟ. Συνολικά δηλαδή, λιγότερο από 100 άτομα, ή όπως αναφέρει η ΕΠΟ σε ανακοίνωση της «περιορισμένος αριθμός διαπιστευμένων και εργαζομένων».

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνονται οι όροι οργάνωσης του τελικού αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας 2021 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, βάσει του υφιστάμενου υγειονομικού πρωτοκόλλου και του επιχειρησιακού σχεδίου της Αστυνομίας. 

  1. Οι οργανωτικές διαδικασίες του τελικού αγώνα, καθορίζονται αποκλειστικά από το εγκεκριμένο από την ΓΓΑ υγειονομικό πρωτόκολλο. 
  1. Ο αγώνας θα διεξαχθεί με περιορισμένο αριθμό διαπιστευμένων και εργαζομένων για την οργάνωσή του, οι οποίοι θα εισέρχονται στο ΟΑΚΑ από την Πύλη Α και επί τόπου θα διενεργείται ο πρώτος έλεγχος ταυτοποίησης των στοιχείων με υποχρεωτική επίδειξη του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας. 
  1. Άπαντες οι εισερχόμενοι στην εγκατάσταση, μηδέ των μελών των δύο ομάδων εξαιρουμένων, θα φέρουν ειδικές διαπιστεύσεις που έχουν εκδοθεί από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Κανένα άλλο πρόσωπο δεν θα έχει δικαίωμα εισόδου στο ΟΑΚΑ και δεν θα ισχύσει καμία ταυτότητα ελευθέρας εισόδου. 
  1. Πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα, η εγκατάσταση θα τελεί υπό τον έλεγχο της Αστυνομίας και καθίσταται σαφές ότι η προσέγγιση του Ο.Α.Κ.Α. δεν θα είναι δυνατή για οιονδήποτε δεν πληροί την αμέσως προαναφερθείσα προϋπόθεση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια