Ελληνικό Ποδόσφαιρο

Αναδιάρθρωση: Οι ομάδες της SL2 ζητούν άνοδο και 3ης ομάδας!

Στο τραπέζι η αύξηση των ομάδων της SL1 από 14 σε 16 τη νέα σεζόν

Η αναδιάρθρωση, που προωθεί ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, με τη συγχώνευση της Super League 2 με τη Football League, έχει... ανεβάσει στα κάγκελα τις ομάδες της SL2, καθώς η κατηγορία που θα δημιουργηθεί θα αποτελείται από 32 ομάδες και τα έσοδα θα μειωθούν.

Τα δεδομένα, ωστόσο, ενδέχεται να αλλάξουν και να επηρεάσουν και τη Super League!

Στο τραπέζι των συζητήσεων, σύμφωνα με πληροφορίες, πέφτει τώρα από τη δεύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου το ενδεχόμενο ανόδου και τρίτης ομάδας τη νέα περίοδο στη Super League!

Υπάρχουν ομάδες, συγκεκριμένα, που επιμένουν να κατατεθεί αίτημα για αναδιάρθρωση και με τη Super League 1 και αύξηση των ομάδων στην πρώτη κατηγορία για τη νέα περίοδο από 14 σε 16 ομάδες.

Πώς θα γίνει αυτό;

Με την άνοδο δύο σίγουρα, ενδεχομένως και τριών ομάδων, από τη Super League 2. Να ανέβουν, δηλαδή, απευθείας από τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία δύο ομάδες, οι δύο πρώτες της βαθμολογίας, και ο τρίτος της SL2 να δώσει μπαράζ με τον προτελευταίο της SL1.

Θυμίζουμε, αυτήν τη στιγμή ανεβαίνει μία ομάδα και η δεύτερη δίνει μπαράζ με τον προτελευταίο από την SL1.

Το παραπάνω σενάριο, φυσικά, αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις στη μεγάλη κατηγορία, αφού τα έσοδα για κεντρική διαχείριση (εφόσον προχωρήσει) και Στοίχημα θα μοιραστούν δια του 16 και όχι δια του 14.

Μένει να δούμε τι θα φέρουν οι εξελίξεις...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια