Play-Out: Διαφανές... αλλά πρέπον;

Απόψεις
Play-Out: Διαφανές... αλλά πρέπον;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η συνάντηση Κούγια με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ στο κρίσιμο σταυροδρόμι των πλέι άουτ και ένα βήμα πριν το κρίσιμο ματς της ΑΕΛ με τον ΟΦΗ - Τί να πει και ο ΟΦΗ με τον Γκορτσίλα; -

Ο Κούγιας πάει αύριο (15/5) το μεσημέρι στον Μάρκ Κλάτενμπεργκ, την ώρα που κρίνονται οι μάχες των πλέι άουτ και ένα βήμα πριν από την καυτή αναμέτρηση ΑΕΛ - ΟΦΗ, χρησιμοποιώντας μάλιστα γλώσσα κολακείας για τον Εγγλέζο -με ανακοίνωση της ΑΕΛ-  χαρακτηρίζοντας τον ως «κορυφαίο Ευρωπαίο διαιτητή». (Όχι γιατί δεν ήταν ένας από τους καλύτερους, αλλά...)

Επικαλείται τις «συνεχείς κακές διαιτησίες εις βάρος της ΑΕΛ, τόσο σε επίπεδο των περισσοτέρων πρώτων διαιτητών που έχουν διαιτητεύσει τους αγώνες της, όσο και βοηθών διαιτητών, αλλά και χειριστών VAR".

Επισημαίνει ακόμη ότι "τόσο στην κανονική περίοδο, όσο και τώρα στα play-out έχει δεχθεί τις περισσότερες κίτρινες κάρτες, αλλά και οι χειριστές του VAR έχουν παραλείψει να υποδείξουν χαρακτηριστικές φάσεις πέναλτι, διαμορφώνοντας έτσι και τα αποτελέσματα σημαντικών αγώνων».

Η συνάντηση μεν γίνεται με διαφάνεια, καθώς είχε προαναγγελθεί, όμως από αυτήν, δεν μπορεί να βρεθεί προστατευμένη η ομάδα του Κούγια και στο «χύμα» οι ήδη γνωστοί ανταγωνιστές της. Η ΑΕΛ παίζει τη Δευτέρα  στη Λαμία και το άλλο Σάββατο υποδέχεται για την προτελευταία αγωνιστική τον ΟΦΗ στο Αλκαζάρ. Ο αρχιδιαιτητής κακώς το αποδέχθηκε την ώρα που κι άλλες ομάδες βράζουν στο καζάνι. Δεν ξέρω, αλλά αυτά τα πράγματα δεν είναι σωστά. Ας καλούσε ο ευγενής, και τις αλλες δυο τρεις ομάδες. Ο κ. Κούγιας άλλωστε έχει πολλά για τη διαιτησία με πολλές ανακοινώσεις και αναρτήσεις.

Τέτοιες συναντήσεις, που κρίνονται θέσεις κατηγοριών, δεν αποτελούν δείγμα εγγυημένου πρωταθλήματος, ούτε κολακεύουν τον αρχιδιαιτητή. Ένα παραπάνω τον ίδιο τον θεσμό της ΚΕΔ.

  Τι να πει ο ΟΦΗ... με τους Γκορτσίλες; 

Η κρητική ΠΑΕ λογικά θα έχει προγραμματίσει τις κινήσεις για μην υποστεί άλλον Γκορτσίλα (επί τρία) στην κορύφωση που κρίνεται ο στόχος.

Πέραν των δικών μας σχολιασμών, μεταφέρουμε και το σχόλιο του Βαγγέλη Δουκάκου για το όργιο σε βάρος του ΟΦΗ στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα (μετά τον Απόλλωνα Σμύρνης στην κανονική περίοδο): "Γκορτσίλα" του έγραψε "αν δεν σου έδινε το πέναλτι από το VAR ο Σκουλάς", ακόμη θα ήσουνα όμηρος στο Γεντί Κουλέ. Το χέρι του Κύργα έβγαζε μάτια. Σ΄ έσωσε το μηχάνημα. Τελικά το VAR διευθύνει. Έτσι γίνομαι κι εγώ διαιτητής...".

Τίποτα άλλο. Αυτά και αυτά κάνουν το έλα μωρέ Ελλάδα είναι..

Όλα χρειάζονται προσοχή και κεραίες ανοιχτές για την προστασία της ομάδας στο ελληνικό πρωτάθλημα των «Big» και των φίλων τους…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News