Ζαγοράκης: «Η Εθνική είναι στην καρδιά όλων μας»

Ποδόσφαιρο
Ζαγοράκης: «Η Εθνική είναι στην καρδιά όλων μας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H δήλωση του νέου προέδρου της ΕΠΟ λίγο πριν το ματς με τη Γεωργία

Η Εθνική Ελλάδος είναι «στην καρδιά όλων μας» όπως δήλωσε ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Κάτι που θεωρεί ότι την αναγάγει και ως προτεραιότητα.

Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ μίλησε πριν το παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με τη Γεωργία για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου και μεταξύ άλλων στάθηκε και στο τέλμα από το οποίο πρέπει να βγει η Εθνική.

Αναλυτικά, ο Θοδωρής Ζαγοράκης μίλησε στην κάμερα του OPEN για:

-το τι είπε στη συνάντησή του με τους παίκτες της Εθνικής: «Δεν είναι κάτι που θα ήθελα να πω. Ήθελα να δω και από κοντά τα παιδιά, να δω τον προπονητή και την ομάδα. Να τους υπενθυμίσω για ακόμα μία φορά ότι θα είμαστε όλοι δίπλα τους και ότι αυτό που κάνουν, ότι αντιπροσωπεύουν την Εθνική Ελλάδος, είναι ό, τι καλύτερο μπορεί να συμβεί σε έναν ποδοσφαιριστή».

-για την παρουσία του Φαν’ τ Σχιπ: «Κοιτάξτε, ξεκινάει μια καινούργια προσπάθεια, μπαίνουμε σε μία καινούργια διοργάνωση. Ξέρουν πολύ καλά οι προπονητές και οι παίκτες πόσο σημαντικό είναι παιχνίδι με παιχνίδι να δίνουν χαρά σε όλους τους Έλληνες. Οπότε, νομίζω το έχουν καταλάβει ότι πρέπει να βγούμε από αυτό το τέλμα που έχουμε μπει ως Εθνική και ευχόμαστε όλοι και δίνουμε τη θετική μας ενέργεια και σκέψη, ώστε η ομάδα να τα καταφέρει».

-τις πρώτες προτεραιότητές του ως νέος πρόεδρος της ΕΠΟ: «Είναι πάρα πολλά αυτά που έχουμε να δούμε και να κάνουμε. Σήμερα είναι το παιχνίδι. Να σεβαστούμε ότι παίζει η Εθνική. Αυτό που θα πω είναι ότι θα είμαστε συμπαραστάτες σε όλο το ποδοσφαιρικό φάσμα της Ελλάδας είτε είναι επαγγελματικό ποδόσφαιρο είτε ερασιτεχνικό και από εκεί και πέρα είμαστε για να το βοηθάμε, όχι για να το κρατάμε προς τα πίσω».

-το αν η Εθνική είναι προτεραιότητα: «Η Εθνική είναι στην καρδιά όλων μας. Οπότε, αναγκαστικά είναι η προτεραιότητα, γιατί είναι και ο καθρέφτης. Έχει δώσει χαρές και πιστεύω ότι θα δώσει ακόμα περισσότερες και αποκλειστικά πρωταγωνίστρια είναι η ομάδα και κανείς άλλος».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News