Ελληνικό Ποδόσφαιρο

Δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα

Η ΕΠΟ αποκάλυψε πολλά για... τον χαρακτήρα της στη "Δίκη" του Κυριάκου Θωμαίδη - Η Κυβέρνηση που δεν ακούει ούτε τους συνοδοιπόρους της - Το πόρισμα που είναι κρυμμένο σε ένα πυθάρι της Σάμου - Το "Είστε Εξαιρετικός" της Μαίρης Μπενέα στον Τζώρτζογλου και άλλα...

Απ' όλες οι πλευρές μιλούν για την τοξικότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Καθεμία, όμως, χωριστά, την αποδίδει στις άλλες...

Το δείγμα ήταν αντιπροσωπευτικό στην εικόνα της ΕΠΟ, με όσα ακούσθηκαν για την "υπόθεση Ντουρμισάι" από τον Νίκο Βακάλη και τον Κουπτσίδη, που για να ψάξουν τους υπαίτιους έφτιαξαν... μια πενταμελή επιτροπή από τρία άτομα που θα έλεγε ο Βαμβακούλας! Ο άλλος ήταν ο Λασκαράκης

Παρότι κόστισε πρόστιμο των 500.000 ευρώ που επιβλήθηκε από τη FIFA, η ΕΠΟ τρέχει στο CAS,  αλλά το πόρισμα δεν το ζήτησε κανείς. Ούτε καν ο Γραμμένος, γιατί;

Να το έχει κρύψει σε κανένα πυθάρι στη Σάμο, ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος, που ξέρει ποιοι είναι οι δυο φταίχτες, που δεν είναι... υπάλληλοι, αλλά δεν τους μαρτυρεί; Βασικά κύριε Νίκο, ένας είναι, απ' ότι καταλάβαμε. Ο άλλος, τι άλλο μπορούσε να κάνει;

Ιδού: Θωμαΐδης: Προφανώς μας λέτε ότι φταίει κάποιος αξιωματούχος. -Βακάλης: Δεν ξέρω, αυτό θα το συμπεράνει, όποιος πάρει… Διαβάστε τι ακριβώς επιπώθηκε: “Εχω το πόρισμα σπίτι μου, δεν μου το ζήτησε ο Γραμμένος”

-Γλώσσα λανθάνουσα τα αληθή λέγει: «Υπήρξε η άποψη ότι πάντοτε η ΕΠΟ βοηθάει ή εξυπηρετεί τις μεγάλες ΠΑΕ για όποια προβλήματα υπάρχουν, επειδή όμως έγινε προσφυγή στο CAS, ζητήθηκε να περιμένουμε αυτή την απόφαση γιατί το πρόστιμο είναι βαρύ». (Κουπτσίδης και επανεκλεγής).

«Η ΕΠΟ βοηθάει ή εξυπηρετεί τις μεγάλες ΠΑΕ...»! Σώνεται η ωμή ομολογία, επειδή μετά μετέτρεψε τις "μεγάλες" σε "όλες"; (Ζαγοράκη, τρέξε!)

-Μην το ξεχάσουμε κι αυτό: Δεν μιλάτε με τον Αυγενάκη; ρώτησε τον Τζώρτζογλου ο Θωμαίδης. «Θα έπρεπε να ρωτήσετε τον ίδιο», η απάντηση. Είχε όμως και συνέχεια: «Προσπάθησα, ως πολιτευτής, μέσω υψηλού κλιμάκιου της Νέας Δημοκρατίας να επικοινωνήσω μαζί του για να χτυπήσω καμπανάκια, για λάθος κινήσεις που έκανε στο ποδόσφαιρο, αλλά ...»

-Τελικά, είναι τόσο αγαπημένοι στη Νέα Δημοκρατία; Στην ίδια εκπομπή ήταν τέσσερις ποδοσφαιρικοί παράγοντες, οι τρεις βαμμένοι Νεοδημοκράτες (Κουπτσίδης, Τζώρτζογλου και Ψαρρόπουλος) κάνοντας σκληρή κριτική για τις ενέργειες του, στον υφυπουργό αθλητισμού της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Ο δε Βακάλης που κρύβει το πόρισμα μαζί με τον ένοχο, έκρυψε και την κομματική του θέση. Λάβρος όμως κι αυτός, επί του προκειμένου.

Μα αφού η Εξουσία δεν ακούει; Το "Κράτος Είμαι Εγώ", ποιος το είπε; Όχι πάντως, ο χαρισματικός και αείμνηστος καλλιτέχνης Ντίνος Ηλιόπουλος! Εκείνος μας άφησε κληρονομιά. Τον καθρέπτη: "Δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα "

Όσο για τις τοποθετήσεις του Νίκου Τζώρτζογλου για τους βλαχοπρόεδρους και τους υποφήφιους ήρωες του 2004, διαβάστε: Τζώρτζογλου: Κάποιοι καφετζήδες πήραν το EURO το 2004 - Αδίκησαν τους διεθνείς

Έσταξε μέλι για τον Τζώρτζογλου η Μαίρη Μπενέα!

Η ερώτηση της συνεργάτιδος της "Δίκης" Μαίρη Μπενέα προς τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ Νίκο Τζώρτζογλου, ήταν γεμάτη γλυκές λέξεις για την προσωπικότητά του, αφήνοντας θαυμάσια αίσθηση:

«Κύριε Τζώρτζογλου, είναι εξαιρετικός ο λόγος σας και σας παρακολουθώ με πολύ προσοχή. Θέλω να σας ρωτήσω κάτι. Με την τεράστια εμπειρία σας και επειδή φαίνεστε ότι δεν μασάτε τα λόγια σας, είστε ευθύβολος, είστε εξαιρετικός... Έχει υπάρξει ποτέ υφυπουργός να είναι τόσο ωμά παρεμβατικός όσο περιγράφεται γενικά ένας αυταρχισμός άνευ προηγουμένου που κάνει κακό όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, κάνει κακό στην κοινωνία… Πείτε μου».

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ απάντησε  ότι στα 15 χρόνια στην ηγεσία του Εργοτέλη και στα 18 του χρόνια στο τιμόνι της ΕΠΣΗ δεν το έχει συναντήσει. «Τρεις μέρες πριν τις εκλογές δήλωσε ότι πρέπει να επικρατήσει η σοβαρότητα και να ψηφίσουμε συγκεκριμένα άτομα. Όχι δεν έχει ξαναγίνει"!

"Σφηνάκια"

-Ζούμε πραγματικά σε μια εποχή που δεν ξέρεις από που θα από που θα σου 'ρθει... Μοίρα των χρεωμένων, όπως του Άρη  εκείνων των εποχών. Ο Διγενής Λακκώματος από την Χαλκιδική να ζητάει τώρα 579.000 ευρώ, ως ποσοστό μεταπώλησης για την μεταγραφή του Αβραάμ στον Ολυμπιακό το 2008; Αλλά ποιος Άρης και ποιο ΑΦΜ;  (Ας δώσει το αιτούμενο σε καμιά εισπρακτική!)

-Ενταύθα. Τίνος είναι ο μάνατζερ που κάνει αυτές τις μαζικές και ευπαθείς μεταγραφές;

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια