Ο θρίαμβος του Ζαγοράκη και η συντριβή Αυγενάκη!

Ποδόσφαιρο
Ο θρίαμβος του Ζαγοράκη και η συντριβή Αυγενάκη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελικά δεν πέρασαν στις εκλογές ΕΠΟ οι απροκάλυπτες παρεμβάσεις του Υφυπουργού

Το ελληνικό ποδόσφαιρο μπαίνει από σήμερα σε μια νέα αισιόδοξη πορεία, περνώντας στην ηγεσία του εμβληματικού αρχηγού της Εθνικής EURO 2004 Θοδωρή Ζαγοράκη.

Έστω και αν πανδημία έφερε νέα «ήθη και έθιμα» και οι διαδικασίες έγιναν με ηλεκτρονικό τρόπο, όλα ξεκίνησαν και ολοκληρώθηκαν ομαλά.

Με μια ουσιαστική ανάγνωση του αποτελέσματος όμως ο Ζαγοράκης ήταν ο απόλυτος θριαμβευτής και ο Λευτέρης Αυγενάκης ο μεγάλος ηττημένος των εκλογών.

Οι παρεμβάσεις που έκανε απροκάλυπτα ο Υφυπουργός, κινούμενος παρασκηνιακά, δεν πέρασαν και μαζί με εκείνον, εκτέθηκαν και όσους εκβιαστικά έσυρε σε αυτό το «γαϊτανάκι».

Ο λόγος για όσους δήλωσαν τελευταία στιγμή υποψηφιότητα και αναμενόμενα δεν εκλέχτηκαν. Κι αναφερόμαστε κυρίως σε διεθνείς όπως ο Άγγελος Χαριστέας και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος που ήταν πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 και ασφαλώς δεν τους αξίζει να «λερώνουν» τα ονόματά τους με παρασκηνιακά και μικροπολιτικά παιχνίδια.

Κι ας αφήσει ο Υφυπουργός τις πανηγυρικές δηλώσεις για την εκλογή Ζαγοράκη, γιατί ήταν ο ίδιος πρώτος που πήγε να βάλει τρικλοποδιές στην υποψηφιότητα κοινής αποδοχής…

Το αποτέλεσμα ήταν συντριπτικό και πλέον ο Θοδωρής Ζαγοράκης και όσοι αποτελούν τη νέα Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ καλούνται από την πλευρά τους να συντρίψουν την τοξικότητα και να φέρουν μια νέα μέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News