Ελληνικό Ποδόσφαιρο

ΕΠΟ: Κανένα κώλυμα στους υποψήφιους για τις εκλογές

Η εκλογική επιτροπή της ΕΠΟ ανακήρυξε τους υποψήφιους των αρχαιρεσιών

Παρά το γεγονός ότι συνέτρεχαν λόγοι για ενστάσεις, εν τέλει η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην ΕΠΟ συνεχίζεται χωρίς προβλήματα.

Κανονικά υποψήφιοι τόσο ο Θοδωρής Ζαγοράκης με τον Κωνσταντίνο Νίκα, όσο και οι Π.Δημητρίου, Στ.Αντωνίου, Αγγ.Δανιήλ, Δ.Κουπτσίδης, Μ.Γαβριηλίδης, Δ.Μπουχλαριώτης, Γ.Χατζησαρόγλου, Τ.Παπαχρήστος, Λ.Θωμαΐδης, Κλ.Τζαφέρης, Κ.Φύτρας, Αγγ.Χαριστέας, Γ.Σεϊταρίδης, Δ.Παπαδόπουλος, Π.Καφές, Γ.Ανατολάκης, Β.Κουλούρη και Κ.Κωνσταντινίδης για τις εκλογές της 27ης Μαρτίου στην ΕΠΟ, όπως αναφέρει το "dikisports".

Η εκλογική επιτροπή της ΕΠΟ ανακήρυξε τους υποψήφιους των αρχαιρεσιών και παρά το γεγονός ότι συνέτρεχαν λόγοι για ενστάσεις για ορισμένους εξ αυτών (οι Χαριστέας, Σεϊταρίδης, Παπαδόπουλος, Καφές, Ανατολάκης, Κουλούρη, Κωνσταντινίδης δεν υποδείχτηκαν από τουλάχιστον δύο ΕΠΣ όπως προβλέπεται), ακόμη δε και για τον ίδιο τον Θ.Ζαγοράκη, τελικά πρυτάνευσε η λογική και η εκλογική διαδικασία συνεχίζεται χωρίς εντάσεις.

Σημειώνεται από εκεί και πέρα ότι ο Στ.Ψαρρόπουλος θα είναι υποψήφιο τακτικό μέλος για την ΕΟΕ και ο Τ.Παπαχρήστος υποψήφιο αναπληρωματικό μέλος για την ΕΟΕ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια