Ελληνικό Ποδόσφαιρο

ΕΠΟ: Nέος υποψήφιος πρόεδρος και εμπλοκή κρητικών Ενώσεων

Περιπλέκεται η κατάσταση ενόψει των εκλογών της 27ης Μαρτίου

 

Νέα δεδομένα προκύπτουν ενόψει των εκλογών της ΕΠΟ καθώς υπάρχει νέα υποψηφιότητα για την προεδρία αλλά και εμπλοκή των ΕΠΣ Χανίων, Λασιθίου και Ρεθύμνου με νέες υποψηφιότητες για την Εκτελεστική Επιτροπή.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Βοιωτίας, Κωνσταντίνος Νίκας θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος που μετά τον Θοδωρή Ζαγοράκη θα διεκδικήσει το χρίσμα στις εκλογές της 27ης Μαρτίου.

Επειδή πρόκειται για υποψηφιότητα της τελευταίας στιγμής, κανείς δεν γνωρίζει ακόμα την δυναμική του και ποιες Ενώσεις τον υποστηρίζουν, αν και οι πληροφορίες αναφέρουν πως η μεγάλη πλειοψηφία συντάσσεται με τον Ζαγοράκη. Μάλιστα και η ΕΠΣ Βοιωτίας είχε εκδώσει ανακοίνωση στήριξης στον Θοδωρή Ζαγοράκη, αλλά τώρα ανατρέπονται τα δεδομένα..

Εξάλλου, υπήρξαν αρκετές νέες υποψηφιότητες για μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής με εμπλοκή των Κρητικών Ενώσεων.

Ο Παντελής Καφές (υποδεικνύεται από την ΕΠΣ Λασιθίου), ο Άγγελος Χαριστέας (υποδεικνύεται από την ΕΠΣ Κέρκυρας), ο Γιώργος Ανατολάκης (πρόεδρος ΕΠΣ Πειραιά), ο Δημήτρης Παπαδόπουλος (υποδεικνύεται από την ΕΠΣ Ρεθύμνου), ο Κώστας Κωνσταντινίδης (πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων) και η Βίκυ Δημητρακοπούλου (είναι γυναίκα του προέδρου της ΕΠΣ Ηλείας, Άρη Κουλούρη).

Στις 6 υποψηφιότητες που υπεδείχθησαν την τελευταία ημέρα της διορίας για τις θέσεις στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ενόψει των εκλογών της 27ης Μαρτίου, προστέθηκε –όπως προκύπτει και επίσημα πλέον- και αυτή του Γιούρκα Σεϊταρίδη, που κατατέθηκε την τελευταία στιγμή. Ο Σεϊταρίδης υποδείχθηκε από την ΕΠΣ Χανίων, που συνολικά έχει υποδείξει δύο υποψηφίους! Ο έτερος είναι ο πρόεδρος της Ένωσης, Κώστας Κωνσταντινίδης.

Σύμφωνα με το παρασκήνιο, άπαντες οι προαναφερθέντες φέρονται να έχουν τη στήριξη των δυνάμεων που επιδιώκουν την ανατροπή των σημερινών συσχετισμών στην ΕΠΟ. Δυνάμεις που εκφράζονται κυρίως μέσω του Ολυμπιακού και του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. Ειδικότερα, αποτελούν επιλογές Αυγενάκη και υποδεικνύονται από Ενώσεις «ερυθρόλευκης» επιρροής.

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι για την Εκτελεστική Επιτροπή (όλοι προερχόμενοι από Ενώσεις που φέρονται να είναι επιρροής της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ), είναι οι εξής 11: Π. Δημητρίου, Τ. Παπαχρήστος, Αγγ. Δανιήλ, Κλ. Τζαφέρης, Κ. Φύτρας, Λ. Θωμαϊδης, Στ. Αντωνίου. Γ. Χατζησαρόγλου, Δ. Μπουχλαριώτης, Δ. Κουπτσίδης και Μ. Γαβριηλίδης.

Θα πρέπει να τονιστεί πως από τα 17 μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΟ, τα 11 προέρχονται από τις Ενώσεις, τα 4 από Super League, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, 1 μέλος είναι ο πρόεδρος της Super League 2 / Football League και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια