Με Γιακουμάκη και νέα πρόσωπα η Εθνική

Ποδόσφαιρο
Με Γιακουμάκη και νέα πρόσωπα η Εθνική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις κλήσεις του Φαν Σιπ οι Μαυροπάνος, Δουβίκας, Ανδρούτσος και Κυριάκος Παπαδόπουλος…

Αρκετά νέα πρόσωπα περιλαμβάνει η κλήση του ομοσπονδιακού τεχνικού, Τζον Φαν Σιπ, για τα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδος για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα σε Ισπανία (25/3) και Γεωργία (31/1) αλλά και για το φιλικό με την Ονδούρα (28/3).

Ο Ολλανδός κάλεσε τους Κώστα Μαυροπάνο, Τάσο Δουβίκα και Θανάση Ανδρούτσο ενώ στα αξιοσημείωτα είναι η επιστροφή των Κυριάκου Παπαδόπουλου και Στέφανο Καπίνο.

Ο Μαυροπάνος κλήθηκε ως μια επιπλέον λύση στο κέντρο της άμυνας μετά την εξαιρετική του παρουσία στη Γερμανία. Ο Δουβίκας είναι ο πρώτος σκόρερ στη Super League Interwetten και μαζί με τους Γιακουμάκη, Παμλίδη είναι οι τρεις φορ του Ολλανδού ενώ ο Θανάσης Ανδρούτσος κλήθηκε για να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας.

Θέση στην οποία τα πηγαίνει εξαιρετικά στον Ολυμπιακό. Όσο για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο μπορεί να προσφέρει σε άμυνα και μεσαία γραμμή ενώ ο Στέφανος Καπίνο πλέον παίζει βασικός στη Γερμανία, τη δεύτερη κατηγορία, και κλήθηκε επειδή έχει ρυθμό στα πόδια του.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ο κ. Φαντ Σχιπ απηύθυνε πρόσκληση σε 26 παίκτες ενόψει των αγώνων της Εθνικής για την προκριματική φάση του Μουντιάλ 2022 εναντίον της Ισπανίας (25/3, Γρανάδα) και της Γεωργίας (31/3, Τούμπα), καθώς και του φιλικού με την Ονδούρα (28/3, Τούμπα).

Οι επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού:

Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Σωκράτης Διούδης, Στέφανος Καπίνο, Χάρης Μαυρίας, Γιώργος Τζαβέλλας, Μανώλης Σιώπης, Κώστας Τσιμίκας, Κάρλος Ζέκα, Τάσος Μπακασέτας, Γιώργος Κυριακόπουλος, Βαγγέλης Παυλίδης, Δημήτρης Λημνιός, Δημήτρης Πέλκας, Παντελής Χατζηδιάκος, Κώστας Μαυροπάνος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Δημήτρης Γιαννούλης, Γιώργος Γιακουμάκης, Θανάσης Ανδρούτσος, Στράτος Σβάρνας, Κώστας Φορτούνης, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Γιώργος Μασούρας, Πέτρος Μάνταλος, Χρήστος Τζόλης, Τάσος Δουβίκας".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News