Ελληνικό Ποδόσφαιρο

Τρεις παίκτες του Εργοτέλη δεν έχασαν ούτε λεπτό στον πρώτο γύρο!

Ο τερματοφύλακας Κατσιμήτρος και οι Μπάτζιος-Μαζουλουξής...

Με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου της Super League 2, μόλις έξι ποδοσφαιριστές έχουν το απόλυτο συμμετοχών και η Κρήτη με τον Εργοτέλη βρίσκονται στο προσκήνιο...

Έχουν αγωνιστεί δηλαδή σε όλα τα παιχνίδια και σε όλη τη διάρκειά τους, χωρίς να έχουν αντικατασταθεί.

Πρόκειται για τρεις τερματοφύλακες και οι άλλοι τρεις αμυντικογενείς και αμυντικοί . Το εντυπωσιακό όμως είναι ότι οι μισοί από αυτούς, συγκροτούν την άμυνα του Εργοτέλη, καθώς είναι ο τερματοφύλακάς του Δημήτρης Κατσιμήτρος και οι δύο κεντρικοί αμυντικοί του, Χρήστος Μπάτζιος και Κυριάκος Μαζουλουξής.

Οι υπόλοιποι είναι οι τερματοφύλακες Θεμιστοκλής Τσέλιος του Διαγόρα Ρόδου και Φώτης Κουτζαβασίλης της ΠΑΕ Χανιά και ο αμυντικός μέσος των Τρικάλων, Παντελής Ριζογιάννης.

Ο επιθετικός της ΑΕ Καραϊσκάκης Κώστας Δούμτσιος αντικαταστάθηκε λίγο πριν το τέλος ενός από τους 11 αγώνες που έπαιξε και πολύ λίγα λεπτά δεν κατάφερε να έχει το απόλυτο.

Αυτοί που δεν έχασαν λεπτό στον πρώτο γύρο

1. Δημήτρης Κατσιμήτρος (Εργοτέλης) 11
2. Φώτης Κουτζαβασίλης (ΠΑΕ Χανιά) 11
3. Κυριάκος Μαζουλουξής (Εργοτέλης) 11
4. Χρήστος Μπάτζιος (Εργοτέλης) 11
5. Παντελής Ριζογιάννης (Τρίκαλα) 11
6. Θεμιστοκλής Τσέλιος (Διαγόρας) 11».

Άξιο αναφοράς-οπως τονίζεται από τη διοργανωτρια αρχη-είναι το ότι δεν έχουν ολοκληρώσει όλες οι ομάδες τον πρώτο γύρο, κάτι που θα συμβεί όταν θα διεξαχθούν τα εξ’ αναβολής παιχνίδια Ξάνθη – Δόξα Δράμας και Απόλλων Λάρισας – Δόξα Δράμας.

Αυτό σημαίνει ότι οι ποδοσφαιριστές των τριών ομάδων (Ξάνθη, Δόξα Δράμας, Απόλλων Λάρισας) δεν θα μπορούσαν εκ των πραγμάτων να έχουν “11 στα 11” ακόμη κι αν δεν έχουν χάσει ματς μέχρι σήμερα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια