ΕΠΟ: Σε ομηρία η προοπτική του ελληνικού ποδοσφαίρου

Απόψεις
ΕΠΟ: Σε ομηρία η προοπτική του ελληνικού ποδοσφαίρου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με αφορμή την ανάρτηση Τζώρτζογλου για τις αποκριάτικες μάσκες και το παιχνίδι των ιπποτών της υποτίμησης της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική σκηνή... για το προσωπικό τους συμφέρον... Κι ο Ζαγοράκης; -Δείτε:

Παραστατικός μια ακόμη φορά ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου στις θέσεις που παίρνει για τα μείζονα θέματα της ποδοσφαιρικής επικαιρότητας.

Το... μαθηματικό μοντέλο στην ανάρτηση του για την επικείμενη άλωση της εξουσίας στην ΕΠΟ είναι ολικής εφαρμογής: "Σφάζονται ποιος από τους BIG-4 που έγιναν BIG-3, δηλαδή BIG-2, ο εξής ένας BIG-1, μέσα από προεκλογικές συμμαχίες και “εκχωρήσεις”, ποιος θα επιβάλλει τα δικά του πρόσωπα, τις δικές του γραμμές, τους δικούς του όρους διοίκησης".

Ευρηματικός χωρίς αμφισβήτηση, θέτει νοκ άουτ την παραπλάνηση που έρχεται με το σκορ 7-4 να δείχνει την υπερεξουσία που απεργάζεται μέσα από υπόγειες στοές και διαβάσεις ο Big-One: "Τι είναι αυτό; Αποτέλεσμα από αγώνα Ice Hockey ή μήπως από αγώνα Water polo;". Μάλλον από "Δημήτρια", θα λέγαμε...

Το θέμα ΕΠΟ και ελληνικό ποδόσφαιρο, παραμένει απροστάτευτο και από τις μεγάλες πολιτικές φούσκες, με την πολιτική ηγεσία να δείχνει "λίγη", τουλάχιστον στην φάση που διανύονται αυτές οι εξελίξεις. (Πολλά λόγια... φτώχεια).

Ζήτω ...ο κολαούζος, ανάμεσα στους δύο, που φρόντισε να περάσει τα θέλω του στον Κυβερνήτη, παίρνοντας απλά μερίδια τοποθετήσεων. (Yiannis).

Κι ο Ζαγοράκης; Άνευ κοινής αποδοχής, άνευ επιλεγμένων συνεργατών και με υλικά για φρεκασέ στο τσουκάλι, δεν μπορεί να βγάλει αρνάκι κοκκινιστό. Πάει κι αυτό το παραμύθι. Κάποιοι επιτελείς του Μαξίμου αρέσκονται στη χυλόπιτα...

Ένας Ζαγοράκης με αυτές τις προϋποθέσεις, θα ήταν ακόμη χειρότερη επιλογή, που θα έφθειρε ανεπανόρθωτα και τον ίδιο, ως εγκλωβισμένο στα δίχτυα των δυνάμεων που ξέρουν να χειραγωγούν τις Ποδοσφαιρικές Ενώσεις και θέλουν να επιτυγχάνουν στις ομάδες τους, μέσα από πορτοφολάκια για κέρματα.

Τα χαμηλά αντανακλαστικά είναι αυτονόητα και μόνο που η Ελλάδα είναι στην εικοστή θέση του UEFA Ranking... Ο τέλειος υποβιβασμός του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά από χρόνια, θα έπρεπε να ήταν νούμερο ένα ζήτημα αντιμετώπισης, αλλά ποιος νοιάζεται για την πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου, πάνω από το δικό του μικρόκοσμο;

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News