Μας θύμισαν Γκέραρντ τα λόγια του Μαρτίνς!

Απόψεις
Μας θύμισαν Γκέραρντ τα λόγια του Μαρτίνς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού σε μια συνέντευξη ουσίας για το ελληνικό ποδόσφαιρο, τα άθλια γήπεδα και την πτώση της Ελλάδας στην διεθνή κατάταξη.

Ευτυχώς που μίλησε ο Πέδρο Μάρτινς μετά την αναβολή του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό. Αληθινή φωνή του ποδοσφαίρου ο Πορτογάλος. Κλάση κόντρα στους συνωμοσιολόγους που έθεσαν προτεραιότητα το παρασκήνιο.

Η ουσία είναι η κατάσταση των αγωνιστικών χώρων στην Ελλάδα που είναι χάλια και το καλό παιχνίδι στις αναμετρήσεις. Διαβάζοντας τις δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού, από τη συνέντευξή του στη Nova, κρατήσαμε πραγματικά αποφθέγματα:

-«Δεν με απασχολεί αν ο Παναθηναϊκός είναι ξεκούραστος. Εγώ θέλω όλοι όσοι ασχολούμαστε με τον αθλητισμό να παρουσιάζουμε ωραίο θέαμα».

-«Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να διακινδυνεύεται η ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών. Δεν πρέπει να προκαλούνται τραυματισμοί, ούτε να πραγματοποιούνται ματς σε ακατάλληλα γήπεδα».

_«Δεν γίνεται να ρισκάρεις έναν τραυματισμό εξαιτίας του κακού αγωνιστικού χώρου. Η ΕΠΟ πρέπει να ασχοληθεί. Αν το ελληνικό ποδόσφαιρο θέλει να είναι ποιοτικό και ανταγωνιστικό και όμορφο πρέπει να βελτιωθούν οι αγωνιστικοί χώροι».

Ο Πορτογάλος τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική πραγματικότητα. Κάπου μας θύμισε τα λόγια του Γκέραρντ, που δεν έπαψε ποτέ να μιλά για καλά γήπεδα στο ελληνικό πρωτάθλημα και να πιέζει με τα λόγια του τις Αρχές και την ανάγκη οργάνωση του ελληνικού ποδοσφαίρου, από το ξεκίνημα του στον ΟΦΗ, με αποτέλεσμα να υπάρχει το "Βαρδινογιάννειο" Αθλητικό Κέντρο ως πραγραμτικότητα στην αθλητική μας ζωή. 

Μεταξύ άλλων ο Μαρτίνς έθιξε την πτώση της Ελλάδας στο διεθνές ποδόσφαιρο!

«Στην Ελλάδα υπάρχει ένα μείζον πρόβλημα. Πλέον βρίσκεται στη 18η θέση, έχει χάσει πολύτιμο έδαφος και βρίσκεται πίσω από ομάδες πιο αδύναμες, όπως η Κύπρος. Υπάρχει πρόβλημα λόγω του υποβαθμισμένου προϊόντος και αυτό δεν αρέσει σε κανέναν. Κανείς που αγαπάει το ποδόσφαιρο τουλάχιστον. Νοιάζομαι πολύ για την πορεία του ελληνικού ποδοσφαίρου και θεωρώ πως είναι προτεραιότητα η βελτίωση των αγωνιστικών χώρων. Αυτό έχω να πω, οι ποδοσφαιριστές έχουν σίγουρα να σας πουν περισσότερα». (Όλη η συνέντευξη Μαρτίνς)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News