Στα Γιάννινα δοκιμάζεται ο Παναθηναϊκός για το Κύπελλο

Ποδόσφαιρο
Στα Γιάννινα δοκιμάζεται ο Παναθηναϊκός για το Κύπελλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με αλλαγές στο ρόστερ θα αγωνιστούν οι «πράσινοι»…

Η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας αποτελεί έναν από τους μεγάλους στόχους που έχουν θέσει στον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι», λίγες ημέρες πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, αντιμετωπίζουν τον ΠΑΣ στα Γιάννενα για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης (15:00, CosmoteSport 1).

Ασφαλώς το έργο του «τριφυλλιού» δεν είναι εύκολο, αφού οι Ηπειρώτες έχουν αποδείξει πως είναι «σκληρό καρύδι» και θα χρειαστεί να πραγματοποιήσει άλλη μία καλή εμφάνιση μέσα στο 2021 για να πάρει σκορ – ασφαλείας μέσα στους «Ζωσιμάδες».

Ο Λάζλο Μπόλονι επιθυμεί να κάνει διαχείριση του ρόστερ, ώστε να είναι πιο «φρέσκια» η ομάδα την Κυριακή με τον «αιώνιο» αντίπαλο.

Για αυτό το λόγο άφησε στην Αθήνα τους Σένκεφελντ, Βιγιαφάνιες, Μολό και Καμπετσή, ενώ ο Διούδης προφυλάχθηκε ενόψει αυτού του σημαντικού ματς. Επίσης, παραμένουν εκτός οι τραυματίες Κουρμπέλης, Σαβιέρ, Μπουζούκης και ο Μπεκ που δεν υπολογίζεται.

Κάπως έτσι την εστία των φιλοξενούμενων θα υπερασπιστεί ο Ξενόπουλος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σάντσες, Βέλεθ, Πούγγουρα και Χουάνκαρ. Την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Νιάς, Σανκαρέ και Αλεξανδρόπουλος. Στην επίθεση θα παίξουν στα άκρα οι Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό και στην κορυφή ο Μακέντα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χριστογεώργος, Αγιούμπ, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Ιωαννίδης, Αθανασακόπουλος, Καραγιάννης, Πούγγουρας και Τζαβίδας.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, με τη σειρά του, θα επιχειρήσει να διεκδικήσει το «κάτι παραπάνω» στη διοργάνωση τη φετινή σεζόν. Οι γηπεδούχοι θα ξεκινήσουν με τους Λοντίγκιν, Σάλιακα, Κάργα, Παντελάκη, Πίρσμαν, Κάστρο, Λιάσος, Παμλίδης, Ελευθεριάδης, Κρίζμαν και Μιλιντσεάνου.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Εραμούσπε, Πήλιος, Οικονομόπουλος, Ντομίνγκεζ, Λώλης, Μπρένερ, Γροσδάνης και Λέο.

Εκτός αποστολής ο Γιαννίκης άφησε τους Σιόντη, Καρτάλη, Νάουμετς, Γιαννίκογλου, Αθανασίου, Δούμτση, Πανουργιά και Τριάδη, οι τρεις πρώτοι για λόγους ξεκούρασης.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Παπαδόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Μπαλτά, Μεϊντανά και τέταρτο τον Αγγελάκη. Στο VAR θα είναι οι Μανούχος και Τζιώτζιος.

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News