Διακοφώτης στην ΚΡΗΤΗ TV: «Από Δευτέρα σε προπονήσεις Γ’ Εθνική και Α’ Εθνική Γυναικών»

Ποδόσφαιρο
Διακοφώτης στην ΚΡΗΤΗ TV: «Από Δευτέρα σε προπονήσεις Γ’ Εθνική και Α’ Εθνική Γυναικών»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αισιόδοξα μηνύματα έστειλε από την εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» το μέλος της ΕΠΟ

Για τις εξελίξεις γύρω από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μίλησε στην αθλητική ενότητα της εκπομπής «Κρήτη Σήμερα» στην ΚΡΗΤΗ TV το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου κ. Παναγιώτης Διακοφώτης.

Τόνισε ότι η χθεσινή κρίσιμη σύσκεψη της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων για το αίτημα επιστροφής για Γ’ Εθνική και Α’ Εθνική Γυναικών μετατέθηκε για αύριο Πέμπτη και υπάρχει αισιοδοξία ότι από Δευτέρα ξεκινούν προπονήσεις: «Για αυτά τα δύο πρωταθλήματα όπως και για τη Football League έχει κατατεθεί υγειονομικό πρωτόκολλο και αναμένουμε την θετική απόφαση των λοιμωξιολόγων για να ξεκινήσουμε από Δευτέρα προπονήσεις» είπε ο κ. Διακοφώτης ενώ για τα τοπικά πρωταθλήματα ξεκαθάρισε ότι είναι δύσκολο να ακολουθηθεί υγειονομικό πρωτόκολλο και δεν θα ξεκινήσουν.

Επίσης ανέφερε ότι γίνονται ενέργειες από την ΕΠΟ προκειμένου τα απαιτούμενα rapid test για την επιστροφή στις αγωνιστικές δραστηριότητες να χορηγούνται στις ομάδες.

Σε ερώτημα σχετικά με τον προβληματισμό των σωματείων που έχουν πλέον πρόβλημα με την συμμετοχή τους σε πιθανή επανέναρξη είπε ότι είναι θέμα που υπάρχει σε όλη την Ελλάδα και θα πρέπει να το δουν με την Ομοσπονδία. Επίσης για το πώς θα ολοκληρωθεί η Γ’ Εθνική είπε ότι η δική του πρόταση θα είναι το πρωτάθλημα να σπάσει σε 20 ομίλους και παίζει ως σενάριο η Κρήτη να χωριστεί στα δύο!

Επίσης ιδιαίτερη αναφορά έκανε στις εκλογές της ΕΠΟ και την ενδεχόμενη υποψηφιότητα Ζαγοράκη ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη συνεργασία με την ΕΠΣΗ, τον πρόεδρο κ. Νίκο Τζώρτζογλου και τον Α’ Αντιπρόεδρο κ. Γιώργο-Πλούταρχο Κουτεντάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News