Ελληνικό Ποδόσφαιρο

Ευχές Τζώρτζογλου με ύμνους για Ζαγοράκη!

«Να πάρει στα χέρια του το ελληνικό ποδόσφαιρο ο Ζαγόρ» αναφέρει ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ

Πρωτοχρονιάτικες ευχές με πολλά μηνύματα για την επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου και πρωταγωνιστή τον Θοδωρή Ζαγοράκη στέλνει ο Νίκος Τζώρτζογλου!

«Να πάρει στα χέρια του το ελληνικό ποδόσφαιρο ο Ζαγόρ» αναφέρει ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ εκφράζοντας την συμπόρευσή του με την υποψηφιότητα Ζαγοράκη για την προεδρία της ΕΠΟ ενώ θέτει δύο βασικά κλειδιά για την επόμενη ημέρα: Να τον αφήσουν να διοικήσει και σταδιακά να αλλάξει η νοοτροπία των Ελλήνων παραγόντων.

Ο Νίκος Τζώρτζογλου συνοδεύει την ανάρτησή του με ένα vide με ένδοξες στιγμές του παρελθόντος με πρωταγωνιστή τον εμβληματικό αρχηγό της Εθνικής 2004. Η ανάρτηση Τζώρτζογλου αναφέρει τα εξής:

«Καλή χρονιά...

Εύχομαι το 2021 να είναι πολύ καλύτερο από το προηγούμενο.

Να έχουμε όλοι μας υγεία και ευτυχία....

Διανύουμε τις τελευταίες ώρες του 2020…

Μιας χρονιάς δύσκολης λόγω της πανδημίας, επίπονης για όλο τον πλανήτη, σοκαριστικής για τον αθλητισμό και το άθλημα που αγαπάμε και υπηρετούμε, το ποδόσφαιρο.

Η τελευταία μέρα του χρόνου εύχομαι να είναι και εκείνη που θα σημάνει το τέλος της πανδημίας και μια νέα, αισιόδοξη, χαρούμενη ημέρα να ανατείλει στον ορίζοντα, μια ημέρα που πρέπει όλους να μας βρει χαμογελαστούς και προπάντων υγιείς.

Και για το πολύπαθο ελληνικό ποδόσφαιρο εύχομαι το παρελθόν της τοξικότητας και της μιζέριας να μείνει πίσω και επιτέλους το σκοτάδι να το διαδεχτεί ένας ήλιος λαμπερός!

Έρχεται λοιπόν το 2021 αλλά θα μου επιτρέψετε να ανατρέξω λίγα χρόνια παλαιότερα, σε εκείνο το αξέχαστο 2004, τη χρονιά που όλοι οι Έλληνες πανηγύρισαν, βγήκαν στους δρόμους, αγκαλιάστηκαν, έκλαψαν από συγκίνηση…

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο εμβληματικός αρχηγός μας, σήκωνε τότε την κούπα του EURO στον ουρανό και μαζί έστελνε στα ουράνια από χαρά όλη την Ελλάδα.

Με βασικά στοιχεία ΣΥΜΠΝΟΙΑ - ΣΥΜΨΥΧΙΑ - ΟΜΟΝΟΙΑ -  ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΝΙΚΗ - ΤΥΧΗ ο Ζαγόρ με αρχιτέκτονα τον Ότο και η καταπληκτική παρέα τους σήκωσαν την Ελλάδα στους εφτά ουρανούς...

Σχεδόν 16,5 χρόνια αργότερα μήπως, όπως διαβάζουμε και ακούμε, έφτασε η ώρα άραγε για ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΕΙΣ και να σταματήσει αυτή η τοξικότητα, η χρόνια ποδοσφαιρική παρακμή, ο ποδοσφαιρικός μας κατήφορος και με μια διοίκηση κοινής αποδοχής με «Ζαγόρ» και δίπλα του άξιους παράγοντες και στελέχη που υπάρχουν σίγουρα στο χώρο του ερασιτεχνικού αλλά και του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, να πάρουν στα χέρια τους το ελληνικό ποδόσφαιρο και έτσι να αρχίσει η προσπάθεια για επιστροφή μετά από δεκαετίες στην ποδοσφαιρική "κανονικότητα".

Γνωρίζω πολύ καλά ότι η υλοποίηση ενός τέτοιου εγχειρήματος δεν είναι εύκολη, είναι όμως το μόνο ρεαλιστικό βήμα και η μοναδική γεννήτρια παραγωγής ελπίδας για το ελληνικό ποδόσφαιρο.  

Μπορεί να θεραπευθεί η ποδοσφαιρική αυτή «πανδημία» στην Ελλάδα και να πάψουμε να δείχνουμε στην Ευρώπη ότι στη χώρα που γεννήθηκε το Ολυμπιακό πνεύμα, αδυνατούμε να κάνουμε τα απολύτως βασικά…

Αρκεί όμως να υπάρξουν δυο όχι και τόσο εύκολες προϋποθέσεις.

1.ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ Θ.Ζ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ.

2.ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ για το ποδόσφαιρο των Ελλήνων παραγόντων...»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια