Ελληνικό Ποδόσφαιρο

Σενάριο και για 3ο υποψήφιο για την προεδρία της ΕΠΟ

Πιθανόν να μην «παίζουν» μόνο τα ονόματα Ζαγοράκη και Ψαρρόπουλου

Οι εκλογές της ΕΠΟ φαίνεται πως δεν θα είναι κούρσα για δύο, αλλά για τρεις. Όπως αναφέρει η Live Sport, στο τραπέζι για υποψηφιότητα έχει πέσει και τρίτο όνομα, πέρα από εκείνα του Σταύρου Ψαρρόπουλου και του Θοδωρή Ζαγοράκη.

Ο αρχηγός της Εθνικής του 2004 έχει θέσει κάποιους όρους για να κατέβει στις εκλογές και μέχρι τώρα δεν υπάρχει συμφωνία, για το λόγο αυτό έχει συζητηθεί και το ενδεχόμενο να υπάρχει και τρίτο πρόσωπο. Μάλιστα, το άτομα αυτό φέρεται να έχει περισσότερες πιθανότητες εκλογές από τον Ψαρρόπουλο, εφόσον δεν επιβεβαιωθεί πως φαβορί είναι ο «Ζαγόρ».

Το όνομά του δεν έχει διαρρεύσει, αλλά σύμφωνα με το δημοσίευμα πρόκειται για ένα άφθαρτο πρόσωπο, που διακρίνεται για την σοβαρότητά του, αποτελεί 100% επιλογή της ΑΕΚ (που έχει μεγάλη ισχύ στη γενική συνέλευση της ΕΠΟ) και ανήκει στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας, συνεπώς δεν θα υπάρχουν κυβερνητικές αντιρρήσεις αν «στραβώσει» η υποψηφιότητα Ζαγοράκη.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο λέγεται πως ακόμη κι αν δεν εκλεγεί στην προεδρία της ΕΠΟ, θα έχει ρόλο στην επόμενη μέρα της ομοσπονδίας και θα καταλάβει μια σημαντική θέση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια