ΕΠΣΗ προς ΕΠΟ: «Solidarity σημαίνει αλληλεγγύη»

Ποδόσφαιρο
ΕΠΣΗ προς ΕΠΟ: «Solidarity σημαίνει αλληλεγγύη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΕΠΣ Ηρακλείου ζητά στήριξη των Ενώσεων μέσω του προγράμματος Solidarity της UEFA

Με επιστολή της προς την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η ΕΠΣ Ηρακλείου ζητά μέσω του αναπτυξιακού προγράμματος solidarity της UEFA και με το οποίο χρηματοδοτήθηκαν οι ΠΑΕ της Super League 1, να υπάρξει μέριμνα για στήριξη των Ενώσεων και των ερασιτεχνικών ομάδων, που αποτελούν τη βάση του ποδοσφαίρου.

«Solidarity σημαίνει αλληλεγγύη, πρέπει να είναι έμπρακτη προς όλους», αναφέρει το κείμενο της επιστολής. Αναλυτικά:

ΠΡΟΣ ΕΠΟ

Πρόεδρο κ. Βαγγέλη Γραμμένο

Υπόψιν: Ε.Ε. ΕΠΟ

Κύριε πρόεδρε…

Ενημερωθήκαμε μέσω Δελτίου Τύπου στο site της Ομοσπονδίας για την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Τρίτης 8 Δεκεμβρίου του 2020 για την ισομερή κατανομή ενός ποσού περίπου 4.500.000 ευρώ του αναπτυξιακού προγράμματος solidarity της UEFA αγωνιστικής περιόδου 2019-20 στις ΠΑΕ της Super League 1, οι οποίες θα εισπράξουν από 333.110,46 ευρώ η καθεμία..

                                             SOLIDARITY σημαίνει ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.

Γνωρίζουμε και κατανοούμε τα οικονομικά προβλήματα της Ομοσπονδίας.

Γνωρίζετε όμως, όπως γνωρίζουμε και όλοι, ότι βρισκόμαστε σε μια περίοδο όπου η πανδημία COVID-19 έχει γονατίσει τη βάση της ποδοσφαιρικής πυραμίδας της χώρας που είναι οι Ενώσεις και τα ερασιτεχνικά σωματεία.

Κι αυτό γιατί λόγω της πανδημίας μπήκε λουκέτο με την αναστολή κάθε αγωνιστικής δραστηριότητας των ομάδων και όπως αντιλαμβάνεστε με τα 5.000 ευρώ επιχορήγηση που η κάθε Ένωση λάβαμε όλο το 2020, δεν μπορούμε να αναπνεύσουμε, αδυνατούμε να επιβιώσουμε.

Κύριε πρόεδρε και κύριοι συνάδελφοι…

Παρακαλούμε και ζητούμε ο όρος “solidarity”, δηλαδή η αλληλεγγύη, να είναι έμπρακτη προς ΟΛΟΥΣ.

Επιβάλλεται από την πλευρά σας η υλική και ηθική στήριξη να δοθεί προς όλες τις Ενώσεις και φυσικά στις μικρότερες κατηγορίες,  πού είναι και η γεννήτρια παραγωγής νέων ποδοσφαιριστών.

Η απόφασή σας για "ισομερή κατανομή" και SOLIDARITY - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ θα πρέπει  να είναι και αναλογική και έμπρακτη και δίκαιη προς όλο το φάσμα του ελληνικού ποδοσφαίρου και φυσικά κυρίως προς τη βάση σας που είναι οι Ενώσεις.

Καλώς να δείξετε SOLIDARITY - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στις Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρίες, που είναι η βιτρίνα, αλλά το ίδιο επιβάλλεται και ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΘΕ άλλωστε καταστατικά να κάνετε προς την βάση και την ουσία, αν θέλετε να συνεχίσουμε να υπάρχουμε.  

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΕΠΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News