ΕΠΟ: Προς νέα αναβολή οι εκλογές

Ποδόσφαιρο
ΕΠΟ: Προς νέα αναβολή οι εκλογές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο κορωνοϊός και τα υγειονομικά μέτρα βρίσκουν ακατάλληλη την 12η Δεκεμβρίου

Ολοταχώς για αναβολή πάει και η νέα ημερομηνία ορισμού της εκλογικής γενικής συνέλευσης της ΕΠΟ το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, λόγω κορωνοϊού. Τα υγειονομικά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας, τη συγκεκριμένη ημρρομηνία, δεν θα επιτρέψουν συνέλευση με την παρουσία πλέον των 150 ατόμων σε αίθουσα ξενοδοχείου.

Μένει να δούμε τι θα αποφασίσει η Εκτελεστική Επιτροπή για τη νέα ημερομηνία εκλογών που θα αναδείξει νέα διοίκηση στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Μια από τις σκέψεις που έχουν διαρρεύσει, είναι να οριστεί τέλη Δεκεμβρίου, ανάμεσα σε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά ώστε να μην παραταθεί ο χρόνος και αλλάξουν δεδομένα ώστε να εκλεγεί ο εκλεκτός της παρούσας τάσης στην προεδρία, Σταύρος Ψαρρόπουλος.

Ούτε όμως και τότε μπορεί να θεωρηθεί ως σίγουρο ραντεβού αρχαιρεσιών λόγω κορωνοϊού, ενώ πάντα ελοχεύει και η περίπτωση προσφυγής που ροκανίζει τον χρόνο.

Οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο και για προσπάθεια της ΕΠΟ να πιέσει ζητώντας συνδρομή από τη FIFA ώστε να επιτρέψει η Κυβέρνηση τη διεξαγωγή εκλογών μέσα στον Δεκέμβριο.

Σύμφωνα με το SDNA, η εκτελεστική θα ασχοληθεί με το δημοσίευμα της «Αυγής» σχετικά με την έκθεση της FIFA για τα οικονομικά της. Εκτός από την ανακοίνωση που εκδόθηκε δεν αποκλείεται η ομοσπονδία να προσφύγει στη δικαιοσύνη για τον τρόπο που παρουσιάστηκε το θέμα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News