Ελληνικό Ποδόσφαιρο

Το lockdown τινάζει στον αέρα το Κύπελλο Ελλάδας

Super League 2 και FL δεν παίζουν μπάλα και το Κύπελλο δεν μπορεί να συνεχιστεί ομαλά

Η διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας βρέθηκε στο επίκεντρο στην σημερινή τηλεδιάσκεψη με τη συμμετοχή ΕΠΟ, Super League 1 και Ένωσης Super League 2-Football League.

Αυτό που διαπιστώθηκε είναι πως δεν μπορεί να ακολουθηθεί το αρχικό χρονικό πρόγραμμα του θεσμού. Λόγω της ισχύουσας κατάστασης, είναι πρακτικά ανέφικτο να μπουν στο Κύπελλο στις 2 Δεκεμβρίου (κατά την 3η φάση) οι ομάδες της FootballLeague, όπως ήταν ο σχεδιασμός, ενώ το ίδιο ισχύει και για τις ΠΑΕ της Super League, που επρόκειτο να κάνουν πρεμιέρα στη διοργάνωση στην 4η φάση.

Έτσι η ΕΠΟ θα θέσει τα νέα δεδομένα με τον τηλεοπτικό πάροχο, την Cosmote ΤV, δηλαδή, για να βάλουν επί τάπητος τα προβλήματα και να συμφωνήσουν σε ένα νέο πλαίσιο ως προς το χρονικό ορίζοντα του Κυπέλλου. Μοιραία, λοιπόν, θα υπάρξει και νέα επαφή μεταξύ Βαγγέλη Γραμμένου, Λεωνίδα Μπουτσικάρη, Λεωνίδα Λεουτσάκο και τους αρμόδιους για τις διοργανώσεις Παναγιώτη Δημητρίου και Μάνο Γαβριηλίδη (πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου).

Από την πλευρά της η Ένωση SL2-FL αναμένει και τις αποφάσεις της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων στα αιτήματα που έχει καταθέσει για έναρξη προπονήσεων αλλά και αγώνων. Όλο το ποδόσφαιρο θεσμικά, πάντως, συμφώνησε ότι θα πρέπει να εξαντληθεί κάθε πίεση για να επιτραπούν σε πρώτη φάση ξανά οι ομαδικές προπονήσεις σε SL2 και FL.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια