Ελληνικό Ποδόσφαιρο

ΕΠΟ: Το «Έλεος» του Ψαρρόπουλου... στον Τζώρτζογλου!

Η ανάρτηση του προέδρου της ΕΠΣΗ που φαίνεται να ενόχλησε το "βαθύ κράτος" στο Γουδή... και η αντίδραση του υποψήφιου δηλωθέντος προέδρου

Η ανάρτηση του Νίκου Τζώρτζογλου στο Facebook, πριν την παρουσίαση της «Ολιστικής Μελέτης» από τον υφυπουργό, τάραξε νερά στην λιμνασμένη Ομοσπονδία. Εμφανώς τους πείραξε η κριτική του, για το πως η αυτοδιοίκητη ΕΠΟ, βρέθηκε προσκεκλημένη από κυβερνητικό παράγοντα να ενημερωθεί «σωρηδόν» για  θέματα που την αφορούν, μέσω των υπερκείμενων αρχών!

Η πρώτη αντίδραση ήλθε από τον υποψήφιο πρόεδρο Σταύρο Ψαρρόπουλο με μονόλεκτο σχόλιό του: «Έλεος!», έγραψε ο κυρ Σταύρος αντιδρώντας, καθώς διάβαζε και το υπερκείμενο του προέδρου της ΕΠΣΗ: «Το είδαμε και αυτό! Το ακούσαμε και αυτό! Εσύ φίλε Βαγγέλη το είδες; Το άκουσες; ΕΠΟ υπάρχει;».

Ένας από τους χρήστες, ρώτησε άμεσα: «Τι εννοείτε κύριε Ψαρρόπουλε με το έλεος; Είναι λάθος ή σωστή η τοποθέτηση του Τζώρτζογλου;».

Απάντηση όμως δεν πήρε, αλλά τα σχόλια που ακολούθησαν περιείχαν συγκρουόμενες απόψεις.

«Σωστά τα λες Νίκο. Είπαμε ότι πρέπει να συνεργαζόμαστε με την Πολιτεία, αλλά απεμπολούμε την αυτονομία και την αξιοπρέπειά μας», η μία πλευρά.

Η άλλη: «Η ουσία είναι ότι η κυβέρνηση δεν πέτυχε τον ένα και μοναδικό σκοπό που είχε να αλλάξει το εκλογικό σώμα . Άρα απέτυχε παταγωδώς . Αυτή από μόνη είναι μια νίκη για το αυτοδιοίκητο»

Πέρα όμως από καθαυτή την ουσία, έπεσαν προσωπεία, με πειραγμένο τον Ψαρόπουλο που έχοντας ήδη δημοσιοποιήσει το «θέλω του» στον παλιό συνεπιβάτη του Γιώργο Βούρβαχη, πέταξε στο καλάθι τις επίσημες δηλώσεις του, ότι… την επόμενη μέρα θα είμαστε μαζί με τον Τζώρτζογλου, όποιος κι αν κερδίζει…  

Φυσικά (για όλους ισχύει) κορωνοϊού επιτρέποντος…

Γιατί... αν δεν επιτρέψουν ο Δεκέμβρης και ο Γενάρης, μπαίνει ο Φλεβάρης και το ηλικιακό θα είναι πρόβλημα…

Η επίμαχη ανάρτηση του προέδρου της ΕΠΣΗ στο Facebook:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια