Καυστικός ο Νίκος Τζώρτζογλου: «ΕΠΟ υπάρχει;»

Ποδόσφαιρο
Καυστικός ο Νίκος Τζώρτζογλου: «ΕΠΟ υπάρχει;»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κριτική για το ότι ο Υφ. Αθλητισμού έκανε πρόσκληση για την παρουσίαση της ολιστικής μελέτης

Για άλλη μια φορά ο Πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Νίκος Τζώρτζογλου, κάνει μια καίρια παρέμβαση για τα τεκταινόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το γεγονός ότι η ΕΠΟ είναι… προσκεκλημένη του ο Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη για την παρουσίαση της ολιστικής μελέτης των FIFA και UEFA άναψε φωτιές και προκάλεσε την κριτική από τον Ηρακλειώτη παράγοντα. Μάλιστα, σε σχετική του τοποθέτηση στην προσωπική του σελίδα έγραψε τα εξής:

«Το είδαμε και αυτό! Το ακούσαμε και αυτό!

Εσύ φίλε Βαγγέλη το είδες; Το άκουσες; ΕΠΟ υπάρχει;

Διαβάζουμε ότι… «Ο Υφυπουργός Αθλητισμού σήμερα 17/11 και ώρα 15.00 θα παρουσιάσει στην ΕΠΟ και στους ποδοσφαιρικούς φορείς την Ολιστική Μελέτη των FIFA και UEFA…»

Δηλαδή την ΕΠΟ, την καθ΄ ύλην αρμόδια αρχή κατοχυρωμένη (νομικά και καταστατικά) να ελέγχει και να εποπτεύει το ομοσπονδιακό ποδόσφαιρο σε Εθνικό επίπεδο όπως το Άρθρο 2 του καταστατικού της αλλά και τα καταστατικά των διεθνών συνομοσπονδιών FIFA και UEFA ορίζουν, την προσκαλεί (!) ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης να την ενημερώσει για το περιεχόμενο της ολιστικής μελέτης. Τι άλλο θα δούμε και θα ακούσουμε ακόμα;»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News