Ζητά την ολιστική μελέτη από την ΕΠΟ ο Τζώρτζογλου - Πρόταση για αναστολή προσωπικού

Ποδόσφαιρο
Ζητά την ολιστική μελέτη από την ΕΠΟ ο Τζώρτζογλου - Πρόταση για αναστολή προσωπικού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιστολή από την ΕΠΣΗ στην Ομοσπονδία και πρόταση για να τεθεί σε αναστολή το προσωπικό

Με την πιθανότητα υποψηφιότητας του Νίκου Τζώρτζογλου στις προσεχείς εκλογές της ΕΠΟ να παραμένει ανοιχτή, σήμερα εστάλη στην Ομοσπονδία επιστολή που έχει σχέση κτις επόμενες κινήσεις του προέδρου της ΕΠΣΗ.

Συγκεκριμένα, ζητά επισήμως να πάρει στα χέρια του την ολιστική μελέτη για το ελληνικό ποδόσφαιρο, η οποία έχει παραδοθεί στην ΕΠΟ από FIFA-UEFA. «Οι υποψήφιοι στις προσεχείς εκλογές να γνωρίζουν το περιεχόμενο της ολιστικής μελέτης για να πράξουν ανάλογα» αναφέρει στην επιστολή ο Νίκος Τζώρτζογλου.

Παράλληλα προτείνει στην ΕΠΟ να τεθεί σε αναστολή το προσωπικό και να παραμείνει μόνο ένας μικρός αριθμός υπαλλήλων ως προσωπικών ασφαλείας, ώστε τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν, να διατεθούν για τις ανάγκες των Ενώσεων. Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:

ΠΡΟΣ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Πρόεδρο κ. Βαγγέλη Γραμμένο

Υπόψιν: Εκτελεστική Επιτροπή ΕΠΟ

               Ενώσεις όλης της χώρας                                                                                     Ηράκλειο 11 Νοεμβρίου 2020

Κύριε πρόεδρε…

Αγαπητοί συνάδελφοι…

Όπως έχουμε ενημερωθεί, έχετε εδώ και αρκετές ημέρες στα χέρια σας την ολιστική μελέτη που σας παραδόθηκε από τις διεθνείς συνομοσπονδίες FIFA και UEFA.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν αναφερθεί, η εν λόγω μελέτη καταγράφει μια σειρά από ζητήματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο και χρήζουν επίλυσης ή βελτίωσης. Καταγράφονται παράλληλα και συγκεκριμένες προτάσεις για την αντιμετώπιση των ζητημάτων αυτών.

Ενόψει της εκλογικής Γενικής Συνέλευσης και λόγω του δικαιώματος πιθανής υποψηφιότητας από Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, θα σας ζητούσαμε να μας παραχωρήσετε ένα αντίγραφο της ολιστικής μελέτης.

Από τη στιγμή που υπάρχει μία συμφωνία μεταξύ κυβέρνησης, FIFA και UEFA για την ολιστική μελέτη, θεωρούμε ότι η διοίκηση της ΕΠΟ αλλά και η κυβέρνηση θα πρέπει να σεβαστούν το γεγονός ούτως ώστε οι υποψήφιοι στις προσεχείς εκλογές να γνωρίζουν το περιεχόμενο της ολιστικής μελέτης για να πράξουν ανάλογα αφού αυτοί θα είναι οι άμεσα ενδιαφερόμενοι που θα πρέπει να εκτελέσουν και να εφαρμόσουν το περιεχόμενο της ολιστικής αυτής μελέτης.

Θα θέλαμε ακόμα να σας υποβάλουμε την παρακάτω πρόταση:

Λόγω της διακοπής όλων των ποδοσφαιρικών διοργανώσεων (πλην Super League 1) και από τη στιγμή που υπάρχουν τεράστια οικονομικά προβλήματα στην ΕΠΟ, θα προτείναμε να προβείτε άμεσα σε απόφαση να τεθεί σε αναστολή εργασίας το προσωπικό στην Ομοσπονδία, (πλην φυσικά κάποιου μικρού αριθμού υπαλλήλων ως προσωπικού ασφαλείας), σύμφωνα με τα κυβερνητικά μέτρα που έχουν εξαγγελθεί ούτως ώστε να μπορέσουν και οι Ενώσεις να τύχουν μιας οικονομικής ανάσας από τα σημαντικά (κατά την άποψή μας) αυτά οικονομικά οφέλη που θα προκύψουν από την πρότασή μας και  απόφασή σας για αναστολή εργασίας προσωπικού.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΙΚΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ                                            ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΜΑΡΑΓΔΑΚΗΣ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News