ΕΠΟ-Τζώρτζογλου: «Αν είναι 15 ή 17 οι Ενώσεις, θα το δείξει η κάλπη»

Ποδόσφαιρο
ΕΠΟ-Τζώρτζογλου: «Αν είναι 15 ή 17 οι Ενώσεις, θα το δείξει η κάλπη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απάντηση στη συνέντευξη Ψαρόπουλου στο sdna, δίνει ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, συμφωνώντας μαζί του σε 7 κρίσιμα σημεία, αφήνοντας ανοικτή τη δική του υποψηφιότητα

Απάντηση με αφορμή τις δηλώσεις του Σταύρου Ψαρόπουλου στον Βασίλη Βέργη (sdna), έδωσε με ανάρτησή του στο facebook, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου, επισημαίνοντας τα επτά θετικά σημεία που τον βρίσκουν σύμφωνο από τις προγραμματικές δηλώσεις του ως τώρα μοναδικού υποψηφίου για την προεδρία της ΕΠΟ. Αφήνει ωστόσο ανοικτό το θέμα που αφορά την δική του (ή άλλη) υποψηφιότητα, παραπέμποντας στις προθεσμίες που ορίζονται για τις εκλογές.

«Με αφορμή τις δηλώσεις του Σταύρου Ψαρόπουλου στο Βασίλη Βέργη στο SDNA….

Το αν υπάρχει άλλη υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΠΟ, είτε από εμένα, είτε από κάποιον άλλο, θα το ξέρουμε σίγουρα όταν τελειώσουν  οι προθεσμίες που όπως ορίζει το καταστατικό της ΕΠΟ είναι 10 ημέρες πριν την ημερομηνία των εκλογών (όταν αυτές διεξαχθούν).

Ακούγοντας και διαβάζοντας τη συνέντευξη του φίλου υποψηφίου για την προεδρία της ΕΠΟ Σταύρου Ψαρόπουλου στην  ιστοσελίδα www.sdna.gr που θα τονίσω για μια ακόμη φορά ότι είναι ένας ευγενής και αξιόλογος παράγοντας με ήθος και εμπειρία.

Τολμώ με μεγάλη ικανοποίηση να πω ότι το συντριπτικό ποσοστό των «προγραμματικών» δηλώσεων του Σταύρου Ψαρόπουλου με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο και με ικανοποιεί σε μέγιστο βαθμό, αρκεί φυσικά να γίνουν πράξη όταν και εάν τελικά ο Σταύρος ο Ψαρόπουλος είναι ο επόμενος πρόεδρος της ΕΠΟ.

Συντάσσομαι με σημεία που αναφέρθηκαν στη συνέντευξη…

1) Για τις "αμαρτωλές" εκλογές της ΕΠΟ στην Αλεξανδρούπολη.

2) Για το 1.5 εκατομμύριο ετήσιο κόστος της ΚΕΔ που θα μειωθει αισθητά.

3) Για τις προαναγγελίες για μειώσεις των σκανδαλωδών μισθών 7.000 η 10.000 η 15.000 ευρώ το μήνα ή και για απολύσεις κάποιων "νεοφερμένων".

4) Για τις παρεμβάσεις των εκάστοτε  υφυπουργών αθλητισμού αλλά και για τις υπερβολές  στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων.

5) Για την χαμένη αξιοπιστία της ΕΠΟ.

6) Για την τοξικότητα που δημιουργούν οι εμπρηστικές και υβριστικές δηλώσεις, χωρίς τιμωρία από τα πειθαρχικά όργανα.

7) Για την οικονομική ενίσχυση των Ενώσεων...»

Και καταλήγει:

«Τώρα για τον εάν είναι 15 ή 17 οι Ενώσεις που θα στηρίξουν τον Νίκο Τζώρτζογλου, αυτό είναι κάτι άγνωστο προς το παρόν και θα το δείξει η κάλπη την ημέρα των εκλογών, εάν φυσικά ο Νίκος ο Τζώρτζογλου είναι υποψήφιος».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News