Έντονες πιέσεις και σκέψεις Τζώρτζογλου για την προεδρία της ΕΠΟ!

Ποδόσφαιρο
Έντονες πιέσεις και σκέψεις Τζώρτζογλου για την προεδρία της ΕΠΟ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολλές Ενώσεις του ζητούν να βγει μπροστά ενώ ο ίδιος αναφέρεται με πολύ θετικά σχόλια στο νυν υποψήφιο Στ.Ψαρόπουλο και άλλα στελέχη

Πολύ δυνατά έχει μπει στο κάδρο για την επόμενη ημέρα της ΕΠΟ το όνομα του προέδρου της ΕΠΣΗ Νίκου Τζώρτζογλου ενώ άπαντες περιμένουν τις εξελίξεις, καθώς οι προγραμματισμένες για τις 23 Νοεμβρίου εκλογές, είναι απίθανο λόγω της πανδημίας και του lockdown να γίνουν εκείνη την ημερομηνία.

Ωστόσο οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές για το Νίκο Τζώρτζογλου, ο οποίος δέχεται «καταιγισμό» τηλεφωνημάτων και μηνυμάτων στήριξης στο πρόσωπό του από προέδρους Ενώσεων για να βγει μπροστά και να διεκδικήσει την προεδρία της Ομοσπονδίας όταν διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες.

«Έχω δεχτεί προτάσεις και πιέσεις και στο παρελθόν. Τώρα όμως αρχίζω και το ντουχιουντίζω» είπε απόψε στους στενούς του συνεργάτες στην ΕΠΣΗ ο κ. Τζώρτζογλου, χρησιμοποιώντας μια ιδιαίτερη κρητική λέξη, μετά τις επίμονες ερωτήσεις τους και το ενδιαφέρον που έδειξαν σχετικά με τα σενάρια που τον θέλουν να ηγείται μιας νέας διοικητικής προσπάθειας.

Ο πρόεδρος της τοπικής Ένωσης μιλώντας στους συνεργάτες του, επεσήμανε για άλλη μια φορά ότι πάγια θέση της ΕΠΣΗ είναι μια διοίκηση κοινής αποδοχής στην ΕΠΟ, ως το μοναδικό δρόμο για να δημιουργηθεί μια νέα τάξη πραγμάτων στο ποδόσφαιρο.

«Ως ΕΠΣΗ έχουμε δυναμική, έχουμε φωνή στις συνελεύσεις, προασπίζοντας τα συμφέροντα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, με επιστολές και παρεμβάσεις, επισκέψεις στην FIFA και την UEFA. Έχουμε δυναμική σε όλη την Ελλάδα» είπε χαρακτηριστικά.

Τόνισε ότι τις τελευταίες μέρες και ιδιαίτερα μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας Ψαρόπουλου για την προεδρία και των υποψήφιων από τις Ενώσεις για την Εκτελεστική Επιτροπή, έχει δεχτεί πιέσεις από διψήφιο ισχυρό αριθμό Ενώσεων για να βγει μπροστά και να διεκδικήσει την προεδρία. Μάλιστα μίλησε και πάλι με τα καλύτερα λόγια για τις ικανότητες του Σταύρου Ψαρόπουλου και της πλειοψηφίας των υποψήφιων από τις Ενώσεις: «Είναι ένας εξαιρετικός και έμπειρος παράγοντας, όπως ικανότατα είναι και τα περισσότερα στελέχη. Ο μόνος μου ενδοιασμός μου είναι κατά πόσο θα τον αφήσουν να διοικήσει» είπε ο Τζώρτζογλου και πρόσθεσε: «Υπάρχουν πολλές πιέσεις προς εμένεα και μάλιστα από Ενώσεις όλων των τάσεων, από Βόρεια και Νότια Ελλάδα αλλά και από ΠΑΕ της Super League 1. Δεν έχω πάρει ακόμα κάποια απόφαση αλλά ζυγίζω όλα τα δεδομένα και θα δούμε τις επόμενες ημέρες». Παρά τις πιέσεις των στελεχών της ΕΠΣΗ, δεν έδωσε οριστική απάντηση για το αν θα είναι υποψήφιος πρόεδρος και έδειξε ότι θα το σκεφτεί διεξοδικά το επόμενο διάστημα.

Ψαρόπουλος για Τζώρτζογλου

Πάντως πριν λίγο υπήρξε τοποθέτηση του Σταύρου Ψαρόπουλου σε διαδικτυακή εκπομπή του SDNA σχετικά με τα σενάρια που θέλουν το Νίκο Τζώρτζογλου να διεκδικεί την προεδρία της ΕΠΟ. Ο κ. Ψαρόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «Το γνωρίζω και έχω μιλήσει με τον κύριο Τζώρτζογλου ο οποίος μου είπε και αυτός τα πράγματα όπως τα είπατε. Του είπα ότι θα είναι καλοδεχούμενη μια υποψηφιότητα, θεωρώ ότι ο κ. Τζώρτζογλου έχει αυτή τη στιγμή τη διάθεση να βοηθήσει πάρα πολύ και θα ήθελα αν εκλεγώ, όπως του είπα, να είμαστε μαζί. Ο ένας διαβεβαίωσε τον άλλο, από την επομένη όποιος και αν εκλεγεί, θα είμαστε μαζί για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News