ΟΦΗ: Πόσες φορές έχεις ακούσει τον Σίμο να μιλάει για διαιτησία;

Απόψεις
ΟΦΗ: Πόσες φορές έχεις ακούσει τον Σίμο να μιλάει για διαιτησία;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κατάφωρη αδικία του ΟΦΗ από τον Γιάννη Παπαδόπουλο στην Τρίπολη με έξτρα απώλειες και η ηλίθια φάμπριγκα φιλοξενίας ξένων καλοπερασάκηδων Κυρίων στην ελληνική ποδοσφαιρική ζωή...

Έχει που έχει προϊστορία μη νίκης στο «Θ. Κολοκοτρώνης» ο ΟΦΗ, αλλά είχε πάρει ισοπαλίες στα μισά παιχνίδια που έδωσε εκεί.

Δύσκολο να το διατηρούσε κι αυτό, όταν δεν σκοράρει, αφού η τύχη γυρνάει πλάτη με διαιτητή τον Μακεδόνα Γιάννη Παπαδόπουλο (επαναλαμβανόμενη επισήμανση…) Το πέναλτι που έδωσε στον Αστέρα, σηκώνει «άγρια» συζήτηση με γυμνό μάτι. Το επιθετικό φάουλ δίνεται πέναλτι!

Άκρως εξυγιαντικό! Πόσα λεφτά παίρνει το μήνα ο Κλάτεμπεργκ, παρακαλώ, για να κάνει διακοπές στην Ελλάδα με τους πίνακες του Περέιρα; Πάρε το Var που δεν είδες και κάνε το κορνίζα...

Έχετε δει πολλές φορές το Σίμο να διαμαρτύρεται για τη διαιτησία; Μόνο μία;

Δεν είναι όλα τα παράπονα για τη διαιτησία στη στραβή, συνδυασμένα με την εσωστρέφεια. Δεν λέμε για τα παράπονα Κούμαν για τη διαιτησία στο clasico, αλλά για δυο «δικά μας» συνεχόμενα εκτός έδρας…

Το σοκ από τον τραυματισμό του Ναμπί σε μια ομάδα που λειτουργεί ως ομάδα, μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο πως επηρέασε. Τι να πει ένας προπονητής που τρώει πέναλτι για την πλάκα της ΚΕΔ και χάνει μαζί πολυτιμότατο παίκτη του όπως ο Σελίμοβιτς; Τραγικό.

Όσο κι αν αυτός ο ΟΦΗ, ναι παίζει ή προσπαθεί να παίζει μπάλα και ίσως χρειάζεται όμως την μαγική συνταγή που προκαλεί έλξη τη νίκη. Οι αριθμοί από πέρυσι ως τώρα κάτι δείχνουν, έτσι δεν είναι;

Κάτι πρέπει να αλλάξει στο σύστημα διακυβέρνησης…

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται τι θα ξεφουρνίσει η ολιστική μελέτη των 1000 σελίδων που παραδόθηκε στον Πρωθυπουργό, από τον Διευθυντή των Ομοσπονδιών της UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς.

Τα συμφωνηθέντα και υπογραφόμενα από το συνυποσχετικό Μητσοτάκη - Τσέφεριν σίγουρα φέρνουν την Κυβέρνηση να κάνει νόμο τις εισηγήσεις FIFA και UEFA για το ελληνικό ποδόσφαιρο και αυτομάτως η ΕΠΟ να  περνάει στο καταστατικό της τις δομικές αλλαγές.

Η αγωνία στην τρέχουσα κατάσταση του ελλληνικού ποδοσφαίρου, είναι αν αληθεύουν οι  διαρροές, ότι στο κείμενο υπάρχουν και αλλαγές που αφορούν το εκλογικό σύστημα.

Λογικά κάτι πρέπει να υπάρχει, αφού είναι γνωστό στους διεθνείς οργανισμούς του ποδοσφαίρου από πρώτο χέρι τα όσα συμβαίνουν στις εκλογές της ΕΠΟ από τους καιρούς της Αλεξανδρούπολης, αλλά εν προκειμένου και ενόψει των εκλογών που ετοιμάζονται.

Εκεί που θα πέσουν με τα μούτρα άπαντες λοιπόν είναι αυτό το κομμάτι της ολιστικής μελέτης που θα καταγράφει, πως εκλέγονται οι ομοσπονδίες διαφόρων χωρών και παράλληλα τη σχέση τους με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Στον αθλητικό νόμο της Κυβέρνησης δεν θα υπάρχει παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο καθώς οι διατάξεις του θα έχουν... βάσει την εκλογική μελέτη. ΥποχρΕωτικά η ΕΠΟ θα υποχρεωθεί να δεχθεί τα πάντα επειδή αυτή είναι η συμφωνία του Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν και τον αντιπρόεδρο της FIFA, Κρεγκ Κλαρκ.

Να υποψιασθούμε ότι είναι πρόσφορος ο νομιμότατος από τις ποδοσφαιρικές αρχές διαχωρισμός επαγγελματικού και ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου σε επίπεδο λίγκας;

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News