Χαμένες Ελπίδες με ήττα 0-1 από Κροατία

Ποδόσφαιρο
Χαμένες Ελπίδες με ήττα 0-1 από Κροατία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην βασική 11αδα ήταν ο Διαμαντής του ΟΦΗ, έπαιξε ως αλλαγή ο Ουές

Την ήττα (0-1) από την Κροατία γνώρισε η Ελλάδα σε επίπεδο Κ21 στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο Απόστολος Νικολαΐδης και πλέον η δεύτερη θέση δεν εξαρτάται από τα δικά της αποτελέσματα.

Κι αυτό γιατί το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει δύο νίκες στα ισάριθμα εναπομείναντα ματς, αλλά και παράλληλα συνδυασμό αποτελεσμάτων στα άλλα παιχνίδια του ομίλου.

Στην βασική 11άδα ο Γιάννης Γκούμας χρησιμοποίησε τον Απόστολο Διαμαντή του ΟΦΗ, ενώ ο Ουές μπήκε ως αλλαγή στο 78ο λεπτό. Ο Γκαργκαλατζίδης που είχε παίξει στο προηγούμενο ματς στη Λιθουανία, σήμερα δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 27’ ο Μέγερ, με την Ελπίδων να μην απειλεί στο α’ ημίχρονο αλλά να είναι καλύτερη στην επανάληψη, όπου παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε με Μπουζούκη, Παπανικολάου δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει…

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

  1. Κροατία 16 (28-5)
  1. Τσεχία 15 (17-4)
  1. Σκωτία 14 (7-2)*
  1. Ελλάδα 13 (9-9)
  1. Λιθουανία 7 (6-7)*
  1. Σαν Μαρίνο (0-40)

*Το ματς Λιθουανία - Τσεχία ξεκίνησε 18:30

ΕΛΛΑΔΑ (Γιάννης Γκούμας): Τζολάκης, Αποστολάκης (78' Ουές), Διαμαντής, Νικολάου (73' Εμμανουηλίδης), Κατράνης, Ρέτσος, Θεοχάρης Τσιγγάρας (46' Βρουσάι), Παπανικολάου, Μπουζούκης (79' Ξενιτίδης), Άγγελος Τσιγγάρας, Δουβίκας.

ΚΡΟΑΤΙΑ (Ίγκορ Μπίσκαν): Σέμπερ, Σούταλο, Σόσα, Έρλιτς, Νέγιασμιτς, Ιβανούσετς, Μόρο, Μάγερ (66' Μπίστροβιτς), Γκβάρντιολ, Μούσα (78' Κουλένοβιτς), Σπίκιτς (67' Βίτζινγκερ).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News