Γιατί παντού επιτρέπεται και στα γήπεδα απαγορεύεται;

Απόψεις
Γιατί παντού επιτρέπεται και στα γήπεδα απαγορεύεται;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναπάντητο ερώτημα σε εποχή κορωνοϊού το "λοκντάουν" στις κερκίδες και ερωτηματικό η χαλαρότητα της ηγεσίας της Superleague. Ας πουν "γιατί", για να ξέρουμε...

Με τα επίπεδα «κορωνοϊού» στη χώρα μας να ανεβαίνουν, κομμάτι δύσκολη η τάχιστη επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα, παρά το γεγονός πως όλα τα άλλα δημόσια θεάματα λειτουργούν με ποσοστά πληρότητας. Ίσως γιατί οι αρχές να υπολογίζουν ότι μπορεί να γίνει ανεξέλεγκτο.

Από την άλλη παρατηρείται χλιαρή στάση των αρμόδιων ποδοσφαιρικών φορέων να «σηκώσουν» το ζήτημα και κυρίως ο πρόεδρος της Super League 1, Λεωνίδας Μπουτσικάρης, όπως τον ακούσαμε να μιλάει στην ΕΡΤ3:

«Βρισκόμαστε σε μια διαδικασία προσαρμογής στα υγειονομικά δεδομένα στη Super League 1, ελπίζουμε ότι σύντομα θα έχουμε κόσμο στα γήπεδα, βέβαια αυτό είναι απόφαση της υγειονομικής επιτροπής όμως βρισκόμαστε σε συνεχή συνεργασία με όλους τους φορείς και είμαστε αισιόδοξοι ότι όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν ο κόσμος θα επιστρέψει».

Ίσως είναι επηρεασμένος από τα δελτία ειδήσεων και τον ντόρο των εφαρμογών που δείχνουν τα χρωματιστά επίπεδα της πανδημίας. Περιμέναμε ωστόσο να απευθύνει ένα βασικό ερώτημα στον Χαρδαλιά και τους λοιμοξιωλόγους: -Γιατί παντού επιτρέπεται (θέατρα, συναυλίες κλπ) και στα γήπεδα απαγορεύεται; Αυτό και μόνο.Τουλάχιστον να απαιτήσει μια απάντηση. Χαλαρός πολύ ο πρόεδρος...

-Ούτε μια κίνηση δεν έχουν κάνει ως τώρα ο πρόεδρος της διοργανώτριας, ούτε ο ομόλογος του στην ΕΠΟ προς την Υγειονομική Επιτροπή… Ίσως γιατί τα κρούσματα είναι αυξητικά και  τα άτομα ανά τραπέζι στους χώρους, μειώνονται.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News