Φαν Σιπ: Κρατάμε τα θετικά, κάναμε καλό παιχνίδι

Ποδόσφαιρο
Φαν Σιπ: Κρατάμε τα θετικά, κάναμε καλό παιχνίδι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός παρά την ήττα από την Αυστρία έμεινε ικανοποιημένος…

Η Εθνική Ελλάδας ηττήθηκε στο «Κλάγκενφουρτ» με 2-1 από την Αυστρία. Μετά το τέλος του παιχνιδιού στην συνέντευξη Τύπου, ο Τζον Φαν Σιπ τόνισε ότι δεν είναι ευχάριστο να χάνεις, αλλά η Ελλάδα έκανε ένα καλό παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φαν Σιπ:

Για το παιχνίδι: "Ήταν ένα παιχνίδι που οι δύο ομάδες χρησιμοποίησαν νέους παίκτες. Έχουμε τρεις αγώνες και πρέπει να διαχειριστούμε με καλό τρόπο. Τα πήγαμε καλά, χρησιμοποιήσαμε και τέσσερις παίκτες που έκαναν ντεμπούτο. Προηγηθήκαμε, αλλά χάσαμε. Δεν είναι ευχάριστο να χάνεις αλλά γενικά νομίζω κάναμε ένα καλό παιχνίδι"

Για τα τρία σέντερ μπακ: «Για πρώτη φορά παίξαμε με τρία σέντερ μπακ. Ψάχνουμε μέσα από τέτοιες περιστάσεις, να βρούμε λύσεις σε προβλήματα, π.χ. ο Μπακάκης είναι τραυματίας. Έχουμε επιλογές ποδοσφαιριστών. Δεχθήκαμε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά, χάσαμε την συγκέντρωσή μας στην δεξιά πλευρά. Αν ήμασταν πιο φρέσκοι ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά".

Για την προσέγγιση της Ελλάδας: "Λόγω της ποιότητας του αντιπάλου, χρειάστηκε να αμυνθούμε περισσότερο, απ΄ότι έχουμε συνηθίσει. Αμυντικά δυσκολεύσαμε την Αυστρία, βάλαμε εμπόδια στην ανάπτυξή τους, εκτός από τα τελευταία λεπτά του αγώνα. Είχαμε κάποιες καλές φάσεις προς το τέλος του α' ημιχρόνου με Φορτούνη και Λημνιό. Το γκολ μας ήταν ωραίο ως προς την ομαδική μας προσπάθεια. Έτσι, νομίζω ότι κρατάμε τα θετικά. είδαμε κάποιος παίκτες που έχουν κάνει ένα βήμα πιο κοντά στο να παίζουν. Έχουμε περισσότερες επιλογές για το μέλλον".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News