Ανατροπή ξανά: Προς Super League 2 ο ΟΦΙ!

Ποδόσφαιρο
Ανατροπή ξανά: Προς Super League 2 ο ΟΦΙ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αδυναμία του Πανιωνίου να δώσει το παρών, ανοίγει ξανά την πόρτα για τους Ιεραπετρίτες

Η φετινή προετοιμασία θα μείνει αξέχαστη για τον ΟΦΙ, καθώς από εκεί που είχε κλείσει... ανοίγει ξανά η πόρτα για πιθανή συμμετοχή της ομάδας στην Super League 2!

Αυτή τη φορά είναι ο Πανιώνιος που παρότι έχει δηλώσει συμμετοχή στην Super League 2 μετά τον περσινό υποβιβασμό του από την Super League 1, δείχνει ότι δύσκολα θα μπορέσει να σηκώσει το βάρος της παρουσίας του σε μία επαγγελματική κατηγορία! Τα οικονομικά προβλήματα είναι τεράστια για τους «κυανέρυθρους» καθώς εφόσον αγωνιστούν στην Super League 2, θα κουβαλούν μαζί τους τα χρέη των προηγούμενων ετών.

Οι πληροφορίες από την «Πλατεία» αναφέρουν ότι ο Πανιώνιος οδεύει προς το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο κι έτσι αδειάζει μια θέση στην Super League 2. Εδώ εμπλέκεται ο ΟΦΙ που είναι επιλαχών από την περσινή Football League, έχοντας τερματίσει τέταρτος. Ο τρίτος Διαγόρας ήδη έχει πάρει το εισιτήριο αντικαθιστώντας τον Πλατανιά και είναι πλέον πιθανό το ίδιο να γίνει και με τον ΟΦΙ που θα πάρει τη θέση του Πανιωνίου!

Στην Ιεράπετρα παρακολουθούν τις εξελίξεις με μεγάλη αγωνία, ελπίζοντας αυτή τη φορά το όνειρο της ανόδου να γίνει πραγματικότητα…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News